Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. srpna 2024 v 11:58
Čas čtení 1:04
Ella Petrová

Podívej se, jak vypadá nejpotetovanější žena světa. Její tělo je z 99,8 procenta zakryté

Podívej se, jak vypadá nejpotetovanější žena světa. Její tělo je z 99,8 procenta zakryté
Zdroj: Unsplash/benjamin lehman/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI GUINNESSOVA KNIHA REKORDŮ ZÁBAVA
Uložit Uložené

Žena jménem Esperance Fuerzina se dvakrát zapsala do Guinessovy knihy rekordů díky svému mimořádnému vzhledu.

Začalo to postupně. Nejdříve si nechala udělat pár malých tetování, nakonec získala titul nejpotetovanější ženy na světě. Americká armádní veteránka má neuvěřitelných 99,8 procenta těla pokrytého inkoustem, jelikož prý se svou kůží zachází jako s pohyblivým plátnem. Podle jejích slov přeměňuje temnotu v krásu.
 
Její jméno najdeš v Guinessově knize, a to hned dvakrát. Vedle toho, že je nejpotetovanější, je také nejvíce upravenou ženou světa, má na těle až 89 úprav. V roce 2014 si rozdělila jazyk na dvě části. V tuto chvíli má Fuerzina 15 podkožních implantátů, dále pak septa a piercingy.
 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Guinness World Records (@guinnessworldrecords)


Tetování má od hlavy až k patě, včetně řady citlivých oblastí, jako jsou oční víčka, oční bulvy, dásně, jazyk a genitálie. Prošla i mnoha šílenými úpravami, jako například odstraněním obou bradavek, vstříknutím inkoustu do jejího rozštěpeného jazyka a totéž provedla i s vnitřními stydkými pysky.
 
„Myslím, že je zřejmé, že se nesnažím dodržovat tradiční standardy krásy, a to může být jak osvobozující, tak také něco, co mnoho lidí nechápe a může to být negativní,“ řekla o svém neobvyklém vzhledu.

Doporučeno
Kim Kardashian ukázala své tajné tetování, o kterém nevěděli ani její blízcí Kim Kardashian ukázala své tajné tetování, o kterém nevěděli ani její blízcí 11. listopadu 2023 v 16:28

Na webu LADbible se můžeš i podívat na to, jak vypadala před veškerými úpravami. Nebudeš věřit vlastním očím.


První tetování si pořídila ve 21 letech, jednalo se o malý symbol na poctu rodině svého tehdejšího partnera. Pak v tom už pokračovala ve velkém. Její rozhodnutí zdokumentovat svůj život na své tělo prostřednictvím umění pramenilo z toho, že byla v armádě, a protože je zvyklá cestovat nalehko – takže místo toho, aby s sebou všude brala fotorámečky a drobnosti, zdálo se jí snazší si to všechno namalovat na kůži.
 

Domů
Sdílet
Diskuse