Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2024 v 13:41
Čas čtení 0:58
Veronika Ábelová

Adele šokovala fanoušky. Oznámila, že ji „neuvěřitelně“ dlouho neuvidí

Adele šokovala fanoušky. Oznámila, že ji „neuvěřitelně“ dlouho neuvidí
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
HUDBA ADELE HUDBA
Uložit Uložené

Světová zpěvačka Adele právě odehrála svou desátou show v Mnichově, kde si nechala pro své vystoupení na míru postavit podium. Každý víkend odehrála dva koncerty pro 75 tisíc lidí, ale teď oznámila pauzu.

Držitelka Grammy má před sebou dalších deset koncertů v Las Vegas. „Potom se neuvidíme neuvěřitelně dlouho,“ oznámila na posledních koncertu v Mnichově v rámci Weekends with Adele.

„Po celou dobu své pauzy si vás budu držet v srdci. A budu přemýšlet o těchto vystoupeních a všech vystoupeních, které jsem za poslední tři roky odehrála. A opravdu si je navždy nechám hluboko v mém srdci,“ řekla se slzami v očích Adele.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš film nebo seriál s Jennou Ortegou podle jediného záběru? KVÍZ: Poznáš film nebo seriál s Jennou Ortegou podle jediného záběru? 3. září 2024 v 9:30
Doporučeno
Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží Tento Netflix hack ti usnadní vyhledávání. S tajnými kódy najdeš filmy, ke kterým se jinak dostaneš jen stěží 3. září 2024 v 11:00
Doporučeno
Tohle je 10 nej filmů, které nás letos v kinech ještě čekají Tohle je 10 nej filmů, které nás letos v kinech ještě čekají 2. září 2024 v 10:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Adele (@adele)

Na svých koncertech nevynechává hity z alb 21, 25 nebo nejnovějšího 30. I v Mnichově tak zaznělo Someone Like You, bondovka Skyfall nebo Hello, it´s me, kterým začala každou show.

O pauze zpěvačka informovala už v červenci, kdy německému ZDF prozradila, že nemá žádné plány na novou hudbu. „Chci si po tomhle dát velkou pauzu a myslím, že chci dělat jiné kreativní věci, jenom na chvíli,“ řekla. „Bylo to úžasné. Teď si jen potřebuju odpočinout,“ a dodala, že chce žít svůj nový život, který si posledních sedm let budovala.

Doporučeno
Adele oznámila, že si dává od hudby velkou pauzu. Co má v plánu? Adele oznámila, že si dává od hudby velkou pauzu. Co má v plánu? 18. července 2024 v 12:21

Adele se ale možná chystá zabrousit do filmové branže. Minulý rok magazínu The Hollywood Reporter prozradila, že by si ráda zahrála v jednom nejmenovaném filmu. „Chlapík, jehož film by to měl být, není psychicky připravený k němu napsat scénář,“ řekla a dodala, že se k tomu ještě nedostal. „Ale je to jediná role, kterou bych kdy chtěla,“ sdělila. Teď zpěvačku čeká od 25. října do 23. listopadu série koncertů v Las Vegas.

Domů
Sdílet
Diskuse