Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2024 v 15:32
Čas čtení 0:50
Veronika Ábelová

Nicole Kidman vládne Netflixu. Její nový seriál budeš mít chuť slupnout za jediný den

Nicole Kidman vládne Netflixu. Její nový seriál budeš mít chuť slupnout za jediný den
Zdroj: Netflix
ZAHRANIČÍ NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

The Perfect Couple zbořil Netflix a ve většině zemí je nejsledovanějším seriálem na streamovací službě. Diváci chválí detektivní zápletku a přirovnávají minisérii k Sedmilhářkám.

Na Netflixu je tento seriál z prostředí boháčů terpve týden a zdá se, že diváci si ho oblíbili. Jak ukazují data na webu FlixPatrol, v mnoha zemích je nová minisérie jedničkou ve sledovanosti. Mezi ně patří i Česko, které si drží seriál na první příčce už od začátku. Diváci si chválí obsazení i našlápnuté tempo šestidílné série.

„Čekal jsem trochu něco jako Sedmilhářky a zhruba to jsem i dostal. Jde sice jen o jednohubku v podobně dietní kriminálky, která nejspíš v hlavně moc dlouho nevydrží, ale těch šest dílů má celkem slušné tempo, hluchých míst moc není a obsazení je fajn,“ zaznělo v hodnocení ČSFD.

Někteří si ale museli zvykat na nový vzhled Nicol Kidman. „Ač jsem si musela na moji oblíbenou půvabnou herečku, nyní trochu jinou (plastikou změněnou v obličej) i Nicole Kidman zvyknout, miniseriál s detektivní zápletkou mě bavil. Tak trochu mi tento koncept scénáře přišel jako Sedmilhářky,“ napsala jedna z divaček.

Doporučeno
FOTO: „Vesnice už tu skoro není.“ Muž v České Vsi měl doma 3,5 metru vody. Teď pro nás popsal situaci na Jesenicku FOTO: „Vesnice už tu skoro není.“ Muž v České Vsi měl doma 3,5 metru vody. Teď pro nás popsal situaci na Jesenicku 17. září 2024 v 18:03

Seriál vypráví o Amélii, která se chystá přivdat do jedné z nejbohatších rodin na ostrově Nantucket. Honosná svatba ale skončí katastrofou. Jen pár hodin před obřadem je nalezeno mrtvé tělo a všichni svatebčané se tak stávají podezřelými. V seriálu v režii Susanne Bier hraje kromě Nicole Kidman i Dakota Fanning, Liev Schreiber, Eve Hewson, Meghann Fahy nebo Michael Beach.

Domů
Sdílet
Diskuse