Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2024 v 9:31
Čas čtení 0:44
Ella Petrová

Na účastnici kulinářského pořadu na Nově se spustila lavina kyberšikany. Jaký je důvod?

Na účastnici kulinářského pořadu na Nově se spustila lavina kyberšikany. Jaký je důvod?
Zdroj: Archiv TV Nova/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY REALITY SHOW ŠIKANA
Uložit Uložené

Rosie z Hell’s Kitchen Česko zažívá nelehké chvíle.

Šestnáct profesionálních kuchařů se dobrovolně vzdá kontaktu s okolním světem a nechá se zavřít za zdi Pekelné kuchyně. Každý z nich přichází z jiného kuchařského prostředí, z jiných poměrů a s jinými dovednostmi. Všechny je ale spojuje jediný cíl. Chtějí se stát pravou rukou michelinského šéfkuchaře Radka Kašpárka v jeho nové restauraci.

Doporučeno
VIDEO: Nahota na OnlyFans jako lehký přivýdělek? Česká televize láká na nový seriál VIDEO: Nahota na OnlyFans jako lehký přivýdělek? Česká televize láká na nový seriál 13. září 2024 v 15:10

Pořad baví diváky a divačky každou středu na Nově. Zrodil se tu ale jeden nešvar. Soutěžící Rosie Smolenová trpí kyberšikanou. Lidé ji odsuzují za její vzhled a sexuální orientaci. Píšou jí i absolutně nepublikovatelné negativní reakce, co překračují zákon.
 
Tady je jeden z těch „lepších“ příkladů.

rosie smolenová
Zdroj: Instagram / rosie smolenová


 
Rosie už napsala i pěkné prohlášení na svůj Instagramový profil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Rosie Smolenová (@rosie_sml)

Nutno dodat, že tento způsob komunikace je ze strany často anonymních účtů, ale mnohdy i vlastním jménem podepsaných lidí, zcela nepřípustný. V mnoha případech je dokonce opravdu nezákonný. Každý*každá má právo být sám*sama sebou bez ohledu na to, co si o tom ostatní myslí. Naštěstí se zdá, má Rosie v tomhle jasno, a z online trollů si zase tolik nedělá. My každopádně držíme palce a přejeme úspěch v její cestě soutěží.

Domů
Sdílet
Diskuse