Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 2. října 2024 v 15:03
Čas čtení 0:48
Karolína Uličná

Diddyho případ nekončí: Dalších 120 lidí obvinilo rappera ze sexuálního zneužívání, nejmladší obětí měl být 9letý chlapec

Diddyho případ nekončí: Dalších 120 lidí obvinilo rappera ze sexuálního zneužívání, nejmladší obětí měl být 9letý chlapec
Zdroj: MEGA/GC Images
ZAJÍMAVOSTI DIDDY
Uložit Uložené

Chlapec měl být sexuálně zneužit poté, co se zúčastnil konkurzu do hudebního studia s příslibem získání nahrávací smlouvy.

Případ „Diddy“ pokračuje a každým dnem se objevují nové a nové případy a obvinění. Nejnověji vyšlo najevo, že mezi dalšími 120 osobami, které rappera pravým jménem Seana Combse obvinily ze sexuálního zneužívání, je i devítiletý chlapec.

Jak uvádí časopis People, houstonský právník Tony Buzbee uspořádal v úterý 1. října tiskovou konferenci, na níž obvinil Combse ze sexuálního zneužívání několika nezletilých. Advokát rovněž uvedl, že ke zneužití 9letého chlapce mělo dojít poté, co se zúčastnil konkurzu ve studiu Bad Boy Records v New Yorku.

„Na konkurzu byli i další chlapci. Všichni se snažili získat nahrávací smlouvu a všichni byli nezletilí. Chlapec byl sexuálně zneužit Seanem Combsem a několika dalšími lidmi ve studiu s tím, že jeho rodičům i jemu slíbili, že dostane nahrávací smlouvu,“ dodal.

Sean Combs aka Diddy.
Sean Combs aka Diddy. Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images

Oběti byly podle něj rovnoměrně rozděleny mezi muže a ženy. Více než 55 procent z nich to již nahlásilo úřadům nebo nemocnicím. Údajné oběti uvedly, že byly zneužívány na Diddyho večírcích. Mnoho z nich bylo po incidentu testováno na drogy a v jejich těle byl nalezen lék Xylazine – koňské sedativum známé jako „tranq“, které není ve Spojených státech povoleno.

Je zřejmé, že tento případ ještě zdaleka není u konce. Rapper je v současné době ve vazbě a vinu popírá.

Domů
Sdílet
Diskuse