Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 3. října 2024 v 16:30
Čas čtení 1:01
Jela Vážanová

Píseň She Knows podle mnohých vypráví o sexuálních zločinech Diddyho. V USA zmizela z YouTube

Píseň She Knows podle mnohých vypráví o sexuálních zločinech Diddyho. V USA zmizela z YouTube
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images
HUDBA DIDDY RAP
Uložit Uložené

Na sociálních sítích koluje informace, že J. Cole ve své písni She Knows odhaluje zločiny rappera Seana „Diddyho“ Combse.

Nové informace ohledně kauzy sexuálních obvinění rappera Diddyho se objevují skoro každý den. S nimi však přichází i řada konspirací. Nejnovější z nich je, že blokování skladeb známých umělců na YouTube v USA souvisí s případem Diddyho.

Doporučeno
Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál Pokračování Jokera naštve všechny. Muzikál s Lady Gaga je pastvou pro oči i uši, kterou si však nikdo nepřál 2. října 2024 v 10:00

YouTube v USA hromadně blokuje videoklipy umělců, protože brzy vyprší smlouva s organizací na ochranu práv SESAC. Platforma se zatím s organizací nedohodla na prodloužení, a proto YouTube na dobu neurčitou zablokoval skladby umělců jako Adele, Bob Dylan či Burna Boy.

Uživatele však upoutala píseň She Knows od J. Colea, jejíž videoklip byl také zablokován. Podle nich měl rapper v písni zpívat právě o sexuálním zneužívání, za které Sean „Diddy“ Combs nyní čelí četným obviněním. Název She Knows je podle aktuálně virální konspirační teorie spojením jmen Beyoncé a Jay Z-ho.

Doporučeno
Diddyho případ nekončí: Dalších 120 lidí obvinilo rappera ze sexuálního zneužívání, nejmladší obětí měl být 9letý chlapec Diddyho případ nekončí: Dalších 120 lidí obvinilo rappera ze sexuálního zneužívání, nejmladší obětí měl být 9letý chlapec 2. října 2024 v 15:03

Zpěvaččino skutečné příjmení je totiž Knowles a její manžel a rapper Jay Z se narodil jako Shawn Corey Carter. Kombinace jejich jmen má právě odkazovat na název She Knows, což je zase podle konspirátorů narážka na to, že Beyoncé o všem ví. Oba manželé jsou totiž dobří přátelé Diddyho a lidé je obviňují ze spoluúčasti na údajných zločinech týkajících se Diddyho.

V komentářích pod videem mnozí fanoušci píší, že už teď písni konečně rozumějí. „Konečně po 10 letech chápeme význam této písně,“ napsal jeden z uživatelů. Další napsal: „2016: ona ví (odkaz na název She Knows) 2024: každý ví“. Někteří navíc ostatní hecují, aby píseň dostali na první místo v žebříčcích.

Domů
Sdílet
Diskuse