Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 28. října 2024 v 17:38
Čas čtení 1:21
Ella Petrová

Nejnenáviděnější pár Love Islandu si dává pauzu. Jako důvod uvedli práci

Nejnenáviděnější pár Love Islandu si dává pauzu. Jako důvod uvedli práci
Zdroj: Nova
FILMY A SERIÁLY LÁSKA LOVE ISLAND REALITY SHOW
Uložit Uložené

Tereza a Tomáš se zapsali do povědomí diváků hůře než ostatní. Nyní oznámili, že si na tři měsíce dají pauzu.

Vztah Tomáše a Terezy nebyl u diváků moc populární. Mnozí tvrdili, že vše fejkují, že mezi nimi nefunguje absolutně žádná chemie, a i několik účastníků soutěže to tak vnímalo. Tereza se v reakci na to pak několikrát snažila dát najevo, že to tak není, a někdy její odezvy byly poněkud přestřelené. Viz scéna v altánku. „My s Tomínem to prožíváme furt, oni z nás cítí, že to je real, a že se milujem. Celej ten altánek je úplně naplněnej, fakt.“ To už ani Tomáš nevydržel a reagoval na ni: „O tom nemusíš hovořit.“

Doporučeno
20 nejlepších hororů roku 2024. Na čem jsme se nejvíc báli? 20 nejlepších hororů roku 2024. Na čem jsme se nejvíc báli? 28. října 2024 v 13:02

Po vypadnutí z Love Islandu se v Love Castlu svěřili s tím, že si kvůli pracovním záležitostem dají tříměsíční pauzu. „Já jedu pracovně na tři měsíce do Indie s modelingem,“ uvedla Tereza. „Bavili jsme se o tom už ve vile. Tereze začínají pracovní povinnosti a mně vlastně také začínají nějaké pracovní povinnosti v Portugalsku, bude to na pár měsíců. Oba máme tu tendenci, že když máme plán, nechceme ho rušit,“ odvětil Tomáš.

„Řekli jsme si, že možná se párkrát navštívíme, ale chceme vůči sobě být loajální a rozhodně nechceme ani jednoho z nás omezovat. V tomhle jsme asi trochu jiní.“ Podle slov Tomáše to vypadá, že si dvojice dává volnost a nemá v plánu druhému jakkoli svazovat.

Doporučeno
V New Yorku se konala soutěž dvojníků Timothéeho Chalameta. Dorazil i ten skutečný V New Yorku se konala soutěž dvojníků Timothéeho Chalameta. Dorazil i ten skutečný 28. října 2024 v 10:35

A jak bude vypadat jejich budoucnost? Kam povedou jejich cesty? „Je to otazník. Teď jsme v Praze, ale vypadá to, že potom se přesuneme spíše do toho Portugalska. Pracuji tam a potřebuji takovou tu pohodu a klid,“ řekl Tomáš, který již několik let pobývá v Lisabonu.

Tereza uvedla, že si umí představit přestěhovat se za svým partnerem do Portugalska. „Dokážu si to představit, moc se na to těším, jaké bude to prostředí. V Portugalsku jsem nikdy nebyla, takže jsem zvědavá, až mi to tam Tomáš ukáže,“ doplnila.

Poté, co se vrátili do reality, pocítili nenávist ze strany diváků a divaček. To je ale netrápí, sami vědí, že jejich láska je pravá, což vyjádřili i vztyčenými prostředníčky v posledním instagramovém příspěvku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Tapušík (@tomastapusik)

Domů
Sdílet
Diskuse