Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2015 16:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Po úspěchu v Česku expandujeme i do Maďarska! Igen, végre!

REFRESHER
Uložit Uložené

Už za pár hodin si budete mít možnost prohlížet web i v jazyce jižních sousedů Slováků.

Po úspěchu v Česku expandujeme i do Maďarska! Igen, végre!

I navzdory tomu, že fungujeme už od roku 2011, až koncem minulého roku jsme se rozhodli vytvořit i českou doménu a připravovat naše příspěvky tak, aby byly zajímavé pro českého čtenáře. Tento nápad se těší čím dál, tím většího úspěchu, což nás přivedlo k myšlence posunout Refresher ještě o něco dále. Konkrétně jižně od slovenských hranic, k jejich maďarským sousedům. Už zítra spouštíme doménu refresher.hu a vy si budete moci vychutnat značnou část obsahu v maďarském překladu. Dosavadní české a slovenské čtenáře nečeká žádná změna. Při cestě za hranice si budete moci zvolit libovolný jazyk v panelu ve spodní části stránky.

Tento krok považujeme za logický, jelikož určitě většina z nás ví, že dvojice zakladatelů stránky má pevné maďarské kořeny. V průběhu několika dní vás zaplavíme už existujícími seriály, avšak v maďarském stylu. Můžete se těšit na Exkluzivní automobily z maďarských cest, Umění z maďarských ateliérů, Co poslouchají lidé v Budapešti a nebudou chybět ani rozhovory s úspěšnými rodáky, například Szilárdem Némethem. Tyto příspěvky překládat neplánujeme a zůstanou jen v domácím jazyce, jelikož v dnešní době už většina Slováků ovládá maďarštinu slovem i písmem. A když ne, tak se to doučí, vždyť jak se říká, maďarština je nová španělština. Češi mají samozřejmě smůlu. Holnaptól refresher.hu.

Po úspěchu v Česku expandujeme i do Maďarska! Igen, végre!
Domů
Sdílet
Diskuse