Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2015 12:12
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Travis Scott si v klipu Antidote otevřel vlastní Rodeo cirkus

HUDBA
Uložit Uložené

Rodeo se v žebříčcích pyšní celkem slušnými čísly a kromě Rihanniných předností tak aktuálně Travis nezapomíná ani na své fanoušky.

Travisovo dlouze očekávané album Rodeo sice vyvolalo u skalních fanoušků smíšené ohlasy, ale mezi 16 kousky z deluxe tracklistu si určitě každý najde své. Kromě natahovaček ohledně toho, zda La Flame chodí s Rihannou, nebo ne, se tak po několika dnech po releasu krátkého teaseru dostává z jeho tábora konečně ven i klip na song Antidote v plné délce, který nezůstává nic dlužen jeho aspergerovské pověsti, a tak je video plné ulítlých záběrů z cirkusu na opuštěném prostranství. Jak totiž říká samotný bridge: „Anything can happen at the night show,“ čímž Travis asi myslel jeho koncerty, na kterých jsou bitky a strkanice běžnou záležitostí, fotograf může na pódiu dostat kopačku jen tak a fanouškové přitom dokáží svého miláčka dokonce obrat i o vlastní tenisky. O produkci tohoto bangeru se mimochodem postaral Eestbound WondaGurl. No a jestliže se při pohledu na popis videa z YouTube těšíš na nové verše od 2 Chainze a Futurea, asi tě čeká menší zklamání, jelikož jejich featuringem myslel Scott jen úvodních 16 sekund klipu, ve kterých můžeš slyšet song 3500.

Travis Scott si v klipu Antidote otevřel vlastní Rodeo cirkus
Domů
Sdílet
Diskuse