Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2016 22:38
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Něžná Taylor Swift utíká z lesa plného nástrah ve videoklipu na skladbu z jejího úspěšného 1989

HUDBA
Uložit Uložené

Přestože album 1989 od půvabné blondýnky se jménem Taylor Swift vyšlo ještě v roce 2014, opět se k němu vracíme formou nového vizuálu.

Dlouhonohá blondýna Taylor Swift vydala ještě v říjnu 2014 nadmíru úspěšnou studiovku 1989, která je pojmenována podle roku jejího narození. Po celém světě se z ní prodalo více než 8,6 milionu kopií a to nemluvím o úspěchu jednotlivých singlů. Ačkoliv uběhla od releasu už poměrně dlouhá doba, Taylor se rozhodla ještě alespoň jednou k zmiňované desce vrátit a natočit videoklip na skladbu Out of the Woods, která se zabývá tématem nestabilního vztahu. V něm si není ani jeden z partnerů jistý, co bude zítra nebo za pár hodin. Tento problém je obrazně promítnut i do klipu, přičemž les plný nástrah představuje onen vztah. Půvabná zpěvačka ním neustále uniká snažíc se někam dostat nebo něčeho dosáhnout. Na konci nachází jen samou sebe. To je o všem v podstatě vše, co potřebuje. Jak Taylor v modrých šatech zdrhá skupině vlků sleduj níže.

Domů
Sdílet
Diskuse