Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2016 13:14
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

Fergie představuje žhavý videoklip plný sexy maminek. Objeví se v něm Kim Kardashian, Ciara či Alessandra Ambrosio

HUDBA
Uložit Uložené

Skladba nese výstižný název MILF Money.

Zpěvačku Fergie ze světoznámé skupiny The Black Eyed Peas není třeba snad nikomu představovat. Jako jediná žena ve čtyřčlenné skupině skutečně zazářila a kromě toho má rozjetou i úspěšnou sólo kariéru. Zatím stihla vydat jedno album plné hitů jako Big Girls Don't Cry, London Bridge či Glamorous. Ten s názvem The Dutchess spatřil světlo světa v roce 2006, a tak se dalo očekávat, že chystá něco nového.
 
Fergie připravuje nové album s názvem Double Duchess a z něj je i nový song s názvem M.I.L.F. Money. A teď jsme se konečně dostali k pointě článku. Song se včera dočkal doprovodného vizuálu, který potěší oko nejednoho muže. Vždyť uvidíte sami. Fergie si do videoklipu pozvala samé hvězdné krásky. Ty zajisté přitáhnou širokou veřejnost a o to přece šlo. Objeví se v něm celebrity maminky jako Kim Kardashian, Ciara, Chrissy Tiegen či Alessandra Ambrosio. Dále se v něm blýsknou nádherné modelky Natasha Poly, Isabeli Fontana nebo Devon Aoki, které jsou již také hrdé mámy. Myslíme, že dalších slova už není třeba, a tak si už podívejte na sexappealem nabitý videoklip plný barev a dejte nám vědět, jak se vám líbí.

Domů
Sdílet
Diskuse