Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2016 10:18
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Krvavý trailer pro 7. sérii The Walking Dead nás připravuje na smrt jedné z postav a potvrzuje Ezekiela

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Co dostane přednost? Záchrana životů nebo krvavé řešení vlastních sporů?

Čekání na jakékoliv nové záběry muselo být pro fanoušky utrpením (do teď jim musely stačit plakáty, které jsme vám představili před pár dny), konečně jsme se tedy dočkali prvního oficiálního traileru, který sice neprozradil, koho zabila Neganova Lucille (snad jste nečekali, že se to dozvíte), ale potvrzuje důležitou postavu pro další vývoj děje. Fanoušci komiksu samozřejmě vědí, koho si Negan (Jeffery Dean Morgan) vybral, a i když to jde na internetu bez problémů najít, nebudeme kazit překvapení těm, kteří si chtějí počkat na odhalení až do října. A mimochodem, vůbec není vyloučeno, že se seriál zase nevydá vlastní cestou a nepopraví úplně jinou postavu. Musíme tvůrce pochválit, protože se jim podařilo opravdu obdivuhodným způsobem představit trailer, ze kterého nedokážeme odhalit toho, koho Negan obětoval. Důležitou postavou pro minimálně 7. sérii by měl být král Ezekiel (Khary Payton) se svým tygrem jménem Shiva. K této šelmě se dostal již při jejím narození, před apokalypsou pracoval totiž jako ošetřovatel v zoo.

Krvavý trailer pro 7. sérii The Walking Dead nás připravuje na smrt jedné z postav a potvrzuje Ezekiela
Zdroj: shadowandact.com

Ezekiel je vůdcem Království, takže dalšího místa, kde lidé žijí více méně v pokoji a odděleně od chodců. O této postavě se začalo šuškat před koncem poslední série, protože v jedné epizodě jsme mohli vidět na zemi stopy velké šelmy. Tento černoch s hlavou plnou dredů podle komiksu uzavře dohodu s Rickovou skupinou a společně se pokusí zastavit Negana. Čeká nás tedy pořádná válka a stále nezapomínejte na to, že svět je pokrytý apokalypsou v podobě živých mrtvých. A aby toho nebylo málo, Michonne k němu v předloze seriálu „zahoří“ láskou, z čehož Rick asi velmi nadšený nebude. Premiéra je naplánovaná na 23. října a do první epizody by se měli vrátit všichni naši staří známí, přičemž s jedním se hned v úvodu rozloučíme. Podívejte se tedy na trailer a nezapomeňte se k němu vyjádřit v komentářích níže. Baví vás ještě seriál, anebo ho už sledujete jen proto, že jste začali? 

Domů
Sdílet
Diskuse