Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. srpna 2016 19:59
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejhorší zážitky z toho, když si lidé chtěli okořenit sexuální život trojkou. Vše vždy nevyšlo podle představ

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Selhání, jaké bys sám zažít nechtěl.

Sexuální dobrodružství se v dnešní době čím dál tím více považuje za cosi normálního, a tak již v mladém věku mají mnozí lidé na kontě například zkušenost s trojkou. Někdy to může být perfektní zábava, ale mnohým lidem se již při ní přihodily situace, jaké bys na vlastní kůži asi zažít nechtěl a portál Buzzfeed vyzval své čtenáře, ať se s nimi pochlubí. Je třeba uznat, že většina tedy stojí za to.

Nejhorší zážitky z toho, když si lidé chtěli okořenit sexuální život trojkou. Vše vždy nevyšlo podle představ
Zdroj: UPN

1. Trojka, která utuží kamarádství?

Zúčastnila jsem se trojky se dvěma chlápky, kteří byli mými kamarády. Jeden z nich trval na tom, že ho mám potěšit orálním sexem během toho, co budu jezdit na tom druhém. Když se už chystal vyvrcholit, přitlačil mi hlavu tak prudce, že jsem se začala dusit a rychle jsem se odtáhla. Problémem bylo, že veškerý jeho genetický materiál pak skončil přímo na tváři druhého kamaráda namísto té mé a dodnes nevím, jestli jejich přátelství vydrželo tento zajímavý moment.

2. Matka alias sexuálna terapeutka

S kamarádem jsme si řekli, že dokud budou moji rodiče mimo domov, zavoláme si jednoho chlapce a vyzkoušíme trojku. Vše šlo jako po másle, dokud se domů neočekávaně nedovalila moje máma a přichytila nás přímo při činu. Protože moje máma pracuje jako sexuální terapeutka, dokonce má vlastní pořad v rádiu, začala se nás ptát na otázky o tom, zda si uvědomujeme, co to tady děláme. Raději jsem se skryla pod přikrývka, ale na ten moment, kdy jsem ztratila panenství, nikdy nezapomenu.

3. Nejhorší zážitek vůbec

Bylo už pořádně pozdě a v pokoji byla tma. Slečna seděla na mé tváři a byla mimořádně vlhká, což se mi zdálo být skvělé, avšak najednou se chlapík odtrhl a zeptal se, co to mám na hrudi. Jak se ukázalo, někdy v těch minutách jí začala menstruace a po celé hrudi jsem měla její krev.

Nejhorší zážitky z toho, když si lidé chtěli okořenit sexuální život trojkou. Vše vždy nevyšlo podle představ
Zdroj: fx

4. Jak někoho nechat mimo hru

S kamarádkou a kamarádem jsme měli chuť na něco úchylného, a tak jsme se dohodli na trojce. Já jsem dokonce měla na sobě psí obojek, kterým mě přivázali k rámu postele a po několika minutách se jaksi sexuální aktivita přemístila na druhou stranu postele, kam jsem se kvůli obojku nedokázala dostat. Snažila jsem se je upozornit, že by se možná mohli přiblížit blíž, ale nereagovali a pouze si užívali sex přímo přede mnou.

5. Kamarádka s divnými nápady

Během trojky přišla do pokoje jedna moje kamarádka s celou pizzou a jen se chvíli dívala. V té době to pro nás nebylo nic zvláštního, ale věci se rychle změnily, když mi nejdříve polila poprsí omáčkou a pak celý akt začala komentovat, jako by se jednalo o nějaký sportovní přenos. Hned jsme ji raději vyhodili z pokoje a musela si vystačit s pizzou.
Jednoho dne jsme se pustili do dobrodružné trojky se dvěma kamarády a co čert nechtěl, jeden z nich si v kapse nechal mobil a nechtěně se mu podařilo zavolat vlastní matce. Neuvědomili jsme si to, a tak jsme až o pár hodin později zjistili, že jeho matce jsme nechali dost dlouhý a pikantní odkaz.

6. Nečekaná pomsta bradavek

Jednou jsem se nechala přemluvit k trojce s chlápkem a další ženou, ovšem nevěděla jsem, že ta druhá žena měla zhruba před rokem dítě. V alkoholovém opojení jsem se pak pustila do hraní s její bradavkami a vše šlo hladce až do chvíle, dokud se mi ústa nezaplnila mateřským mlékem.

Nejhorší zážitky z toho, když si lidé chtěli okořenit sexuální život trojkou. Vše vždy nevyšlo podle představ
Zdroj: NBC

7. Katolický založen chlapec

Před lety jsme se snoubencem naplánovali trojku s jedním chlapcem, který měl být velmi slušný a katolicky založený. Přesto se téměř hned začal svlékat a nepočkal ani na nás, tak ho snoubenec zastavil, abychom si popovídali o pravidlech. Katolický chlapec se rychle ujal slova a ze zadní strany svých boxerek vytáhl Bibli, ze které nám začal kázat o tom, že to, co se chystáme udělat, je špatné a nevhodné.

8. Překvapení od slečny

Já, můj partner a další žena, která ještě nikdy neměla žádnou zkušenost s jinou ženou, jsme si užívali trojku. Můj partner s ní měl sex zezadu, zatímco ona se věnovala mému orálnímu potěšení. Naneštěstí, když začal partner přirážet o něco silněji, lekla se a nechtěně se mi silně zakousla do klitorisu.

9. Alergie na psa

Moje první trojka byla úžasná až do momentu, dokud neskončila. Chvilku jsme si ještě hráli v posteli a najednou se dostavila alergická reakce na jejich psa. Otekly mi oči a po celém těle jsem dostala kopřivku, což by nebylo tak hrozné, kdybych druhý den ráno neměla přijít na pracovní pohovor.

Nejhorší zážitky z toho, když si lidé chtěli okořenit sexuální život trojkou. Vše vždy nevyšlo podle představ
Zdroj: Sony Pictures

10. Středoškolský trapas

Byla jsem na střední škole a v noci jsem se potichu a nenápadně vytratila z domu, abych se setkala se dvěma chlapci. Trojka šla skvěle až dokud mi během ní nezavolal můj nejčerstvější bývalý frajer a já jsem mu to v tom opojení i zvedla. Dostal obrovský žárlivý záchvat a rovnou zavolal mým rodičům, aby jim řekl, co to vlastně dělám. Rodiče se pak uprostřed noci oblékli, sedli do auta a přišli mě vyzvednout.

11. Jak by trojka skončit neměla

Jedna známá se nechala přemluvit k trojce se svým manželem a dalším chlápkem a dopadlo to tak, že otěhotněla s tím cizím mužem a ne s vlastním manželem.

Domů
Sdílet
Diskuse