Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2016 19:41
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Sexy Teyana Taylor tančí v posilovně v rámci Kanyeho klipu Fade

HUDBA
Uložit Uložené

Další vizuál z alba The Life of Pablo patří songu Fade, na kterém hostují Ty Dolla $ign a Post Malone.

Namísto čtyř minut si Kanye West zabral z letošních MTV Video Music Awards až sedm, a to kromě řeči i proto, aby odpremiéroval nový vizuál na jednu ze skladeb z alba The Life of Pablo. Po písních Wolves či Famous se vlastního videoklipu dočkala i Fade, na které hostují Ty Doll $ign a Post Malone. Ti se ale v onom videu neobjevují, zastupují je totiž zpěvačka a herečka z tábora G.O.O.D. Music Teyana Taylor a její snoubenec Iman Shumpert.
 
První jmenovaná nejprve ukazuje svou opravdu bravurní postavu ve fitku, kde předvádí sexy taneční pohyby v oblečení, které více odhaluje než zakrývá. Následně se vydává do sprchy za basketbalistou Imanem a asi nikomu nemusíme vysvětlovat, jakou aktivitu tam provádějí. Videoklip je zakončen záběrem na oba zúčastněné, které doplňuje jejich 8měsíční dcera a spousta ovcí. Na závěr už jen dodáme, že vizuál je inspirován filmem Flashdance a pokud se pozorně podíváš, můžeš vidět, že Teyana má na konci podobu kočky.

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse