Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. října 2016 19:41
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Ruský chlapec napadl svého učitele, ale jeho spolužáci rychle zareagovali. Nedali mu žádnou šanci a poslali ho ven z třídy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Staršího učitele napadl pěstmi.

Studenti by měli respektovat své učitele a profesory. V téměř každé třídě na základní či střední škole se však najde hrdina, který pohrdá autoritami a odmítá se podřídit čemukoliv, co od něj učitelé vyžadují. Video z incidentu z ruské školy před pár dny zachytilo konflikt mezi učitelem v pokročilém věku a mladým studentům. Student si během hodiny drze vyndal sluchátka, nasadil si je a nerespektoval nařízení, aby si je sundal, a tak k němu učitel přistoupil a vytrhl mu je z uší. To chlapce rozčílilo a na učitele se vrhl pěstmi. Podařilo se mu zasadit možná jen jediný úder, když k němu okamžitě přiskočili ostatní spolužáci a rychle ho zpacifikovali a následně vyhodili ven z třídy. Zatím není jasné, jak celý incident dopadl a učitel údajně odmítl útok nahlásit na policii, ale studentem se určitě bude zabývat školní rada a jeho jednání nezůstane nepotrestáno.

Domů
Sdílet
Diskuse