Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2016 11:26
Čas čtení 0:00
Tomáš Blahuta

BBC oznamuje příchod dokumentu Planet Earth 2! Legendární série ukáže náš svět v pravém světle

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

A to vše za použití nejnovějších technologií. Rozhodně se je na co těšit.

Dokumentů týkajících se historie, válek, lidstva, vesmíru, zvířat a dalších desítek témat bylo natočeno nesmírné množství. Lehce bychom je mohli zařadit do tří kategorií, a to do nepovedených kousků, které nás o moc věcí neobohatily, pak známe zase klasické výtvory plné krásných záběrů a užitečných informací a nakonec tu máme absolutní špičku známou téměř po celém světě. Do ní bychom velmi snadno mohli zařadit dokumentární cyklus z dílny britské BBC s názvem Planet Earth ukazující svět v roce 2006. Zahrnoval jedenáct mimořádně kvalitních dílů přeplněných úžasnými záběry, zajímavými informacemi a poznatky či okouzlujícími scenériemi. Od legendárního počinu ale uplynulo už několik let, a proto nastal čas na vytoužené pokračování!
 
Kdekoliv na internetu se podíváte na články oznamující příchod pokračování dokumentu, všude uvidíte pouze chválu, a to je k dispozici jen trailer. Úžasné, fascinující, překrásné, neuvěřitelné... Za pár hodin od vydání ho na sociálních sítích viděly už miliony lidí. Například na Facebooku přes 16 milionů uživatelů a na YouTube zatím jen něco 1 000 000, ale videa na Facebooku se šíří přeci jen rychleji. Aby toho nebylo málo, vypravěčem v původním znění bude opět Sir David Attenborough a o hudbu se postará legendární skladatel Hans Zimmer!

Nezbývá nám už nic jiného než čekat na výsledek nových technik natáčení a změnu, jakou svět prošel za 10 let. My se těšíme, co vy?

Domů
Sdílet
Diskuse