Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
5. listopadu 2016 17:09
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jak si vlastnoručně vyrobit nástroj, se kterým chytíš krevety či ryby? Kanál Primitive Technology pokračuje ve své cestě za slávou praktickými radami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kdyby přišla apokalypsa, tyto dovednosti by se ti hodily.

Sláva na tebe může klidně čekat i za nejbližším rohem. Když sympatický a zejména zručný chlápek zakládal před pár měsíci svůj internetový kanál s názvem Primitive Technology, určitě nečekal, že se z něj stane místo, kam se po vydání každého nového videa nahrnou miliony lidí a s otevřenými ústy se budou kochat tím, co všechno se dá vyrobit pouze za pomoci přírodních materiálů dostupných kolem sebe a šikovných rukou. Náš stavitel začal svou internetovou kariéru budováním různých přístřešků a příbytků, pak přešel na vyrábění surovin potřebných k přežití jako dřevěné uhlí a jelikož na uhlí by se hodilo i něco upéct, tentokrát nám naservíroval video obsahující návod na výrobu provizorního nástroje pro chytání krevet. Jak sám říká, kdyby si ho trošku upravil, byl by s ním schopný chytit i nějaké ty ryby a my se ti ani nebudeme pokoušet vysvětlovat to, jak celý výrobní proces probíhal, protože ctíme heslo, že se vyplatí jednou vidět než stokrát číst.

Domů
Sdílet
Diskuse