Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2016 11:18
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Už ve zničených Pompejích se lidé oddávali odvážným sexuálním hrátkám. Prohlédni si 1900 let staré nákresy

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Obyvatelé Pompejí věděli, co je dobré.

V roce 79 postihl město Pompeje mohutný výbuch blízké sopky Vesuv a v ruinách tohoto místa nejenže zahynuly tisíce lidí, ale popel pohřbil i místa jako například pompejský Lunapar. Podle archeologických nálezů a názorů odborníků šlo o klasický nevěstinec, kde pracovaly profesionální prostitutky, ale tyto názory se různí a jiní lidé zase tvrdí, že nešlo o profesionální levné dívky a nejstarší řemeslo musely provádět otrokyně. Svědky toho, co se v tomto nevěstinci odehrávalo, se za léta jeho existence staly i samotné stěny zařízení, které místní obyvatelé pokreslili velmi výraznými obrázky. Zobrazovaly lidi přímo při sexuálním aktu a nechyběly ani dobrodružnější praktiky, mezi které by se dalo zařadit zobrazení skupinových radovánek.

Nákresy na stěnách byly díky archeologům původně objeveny ještě před mnoha desetiletími, ale expozici se pro veřejnost podařilo znovu otevřít až v roce 2006 a od té doby ročně přiláká tisíce zvědavců, kteří do Pompejí přicházejí hledat možná i sexuální inspiraci. Obecně koneckonců převládají názory, že nástěnné malby tak docela nekorespondují s tvrdou realitou, jakou zažívali lidé v nevěstinci, kde pokoje obsahovaly pouze kamenné postele, provizorní matrace a pravděpodobně do nich nepronikalo žádné světlo, protože pokoje nedisponovaly okny.

Domů
Sdílet
Diskuse