Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2016 19:30
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Tvorba videí jí přinesla luxusní auto. Teprve 18letá česká YouTuberka dostala zadarmo nové BMW za více než milion korun

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Dárek obrovské hodnoty od BMW ji dojal k slzám.

18leté české YouTuberce Carrie Kirsten, známé zejména pro bulvárem dokola omílanou kauzu s nahými fotkami, se splnil životní sen! Stala se tváří značky BMW Invelt, a pokud se ptáš, co za to může dostat, raději se pevně usaď. YouTuberka totiž dostala rovnou auto. A to zcela nové BMW X1. Carrie prohlásila, že bavoráky jsou její srdeční záležitostí a rozhodně jí není jedno, čím se bude vozit – auta jsou totiž celý její život. Z předávání nového miláčka nám přinesla rovnou i nové video a s čistým svědomím o něm můžeme říci, že je skutečně dojemné.

Ke konci videa se ještě dozví, že překonala hranici 200 000 odběratelů, a tak se i my připojujeme ke gratulaci. Za svou YouTube kariéru, kterou zahájila v březnu 2014, natočila i hudební klip Irreplaceable, se kterým už dávno překonala milion zhlédnutí. Na jejím kanálu najdeš obsah podle očekávání – množství ask videí, cestovatelských vlogů, tipů či příběhů. 

Mimochodem, na YouTube se objevilo i video dívající se na to z druhé stránky. Za ním stojí kontroverzní Danny z TVTwixx, kterému BMW Invelt také zaslal nabídku. Ten však s bizarními podmínkami nesouhlasil a spolupráci odmítl –směšné podmínky však ve videu zmínil.

Tvorba videí jí přinesla luxusní auto. Teprve 18letá česká YouTuberka dostala zadarmo nové BMW za více než milion korun
Zdroj: YouTube
Domů
Sdílet
Diskuse