Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2017 10:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ego rapuje v nejnovějším pokračování ONE DAY WITH v karaoke baru. Sleduj jeho jeden den, během kterého vznikla skladba Fascinujúce

HUDBA
Uložit Uložené

Oblíbený formát pro všechny fanoušky, kteří tak mají možnost nahlédnout do života svých oblíbených interpretů.

Včera spatřila světa novinka s názvem Fascinujúce a spolu s ní i video, na které jsme již nějaký ten měsíc čekali. Jde konkrétně o pokračování ONE DAY WITH s Egem, které vznikalo ještě během léta. Tento formát je pochopitelně mezi fanoušky velmi oblíbený, protože tak mají možnost nahlédnout do soukromí svých oblíbených interpretů a vidět, jak probíhá jejich pracovní den, s kým se setkávají a co zažívají. V tomto již šestém pokračování máme možnost sledovat třetinu Kontrafaktu během celého odpoledne a večera, za které stihl navštívit karaoke bar a následně nahrát výše zmíněnou skladbu, která je první ukázkou z Dalybova debutového počinu. Dost bylo zbytečných slov, pohodlně se usaďte a pojďme na to.

Domů
Sdílet
Diskuse