Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2017 11:07
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Gucci, Louis Vuitton nebo Prada. Outfit bez těchto značek si Conor McGregor už asi nedokáže ani představit

MÓDA MÓDA UFC
Uložit Uložené

Irský bouřlivák, jehož styl se zlepšuje snad každým vyhraným zápasem.

Zápasník posedlý vítězstvím a úspěchem, který změnil vnímání, respektive pohled veřejnosti na smíšená bojová umění známé i pod zkratkou MMA. Přibližně takto by mohla znít velmi stručná charakteristika Conora McGregora. Dnešní článek však nebude věnován jeho stále aktivní kariéře, na počátku níž nechybělo ani množství překážek a pádů, ale módě. Rodák z irského Dublinu totiž výrazně obměnil svůj šatník a doslova máme pocit, že s každým vyhraným zápasem v kleci vypadá v civilu stále lépe

„Jen“ 175 centimetrů vysoký chlapík, kterého byste určitě nechtěli naštvat, dnes již velmi dobře ví, co svědčí jeho atletické postavě. Schválně uvádíme dnes, protože ne vždy tomu tak bylo. Každý z nás si musí projít určitým vývojem, dokud si dokáže najít to své právě ořechové a bohužel, některým se to nepodaří vůbec. Conor však do dané kategorie určitě nespadá. Šampion, který dosud našel v ringu přemožitele jen přesně třikrát, si potrpí na luxus a tím teď nemáme na mysli jen oblečení a doplňky, ale i auta či honosné nemovitosti. Cesta k nim ovšem rozhodně nebyla tak jednoduchá, jak si možná mnozí z vás myslí. A i to jeden z důvodů, proč jsme se rozhodli vám přiblížit nejen Irův životní styl, ale také to, jaký vliv mají peníze při rozhodování. Tak pojďme tedy na to.

Doporučeno
Móda REFRESHER: Sleduj, co nosí během prvních jarních dnů Češky a Slovenky. Hitem jsou široké džíny, boxy mikiny i vzorovaná saka Móda REFRESHER: Sleduj, co nosí během prvních jarních dnů Češky a Slovenky. Hitem jsou široké džíny, boxy mikiny i vzorovaná saka 16. dubna 2024 14:00

Začínáme zlehka. Vydatná snídaně a kvalitní úprava zevnějšku z rukou profesionála jsou základem startu každého úspěšného dne. Tedy, tak nám to alespoň bylo prezentováno v rozhovoru pro GQ těsně před odvetou s Natem Diazem. Všechny záběry v plném rozlišení můžete zhlédnout zde.

Z toho samého čísla magazínu pochází i daný záběr, kde si na své přijdou zejména slečny a dámy. Vysportovaná postava, drsný výraz, tetování a kytice v ruce? Asi jen málokterá by dokázala Conorovi říct ne.

 

Fotka uverejnená používateľom GQ (@gq),

Takovýto frajerský výraz nahodil „The Notorious“ pro Wall Street Journal, přičemž byl vyzbrojen hodinkami od exkluzivního výrobce Franck Muller. Ano, právě daný doplněk patří mezi Conorovy nejoblíbenější a v jeho sbírce tak nechybí ani Rolexky v různých provedeních, diamantové Audemars Piquet nebo Hubloty. Kvalitní hodinky švýcarské výroby jsou ale určitě dobře zváženou investicí na roky dopředu.

Gucci, Louis Vuitton nebo Prada. Outfit bez těchto značek si Conor McGregor už asi nedokáže ani představit
Zdroj: Eric Ray Davidson for The Wall Street Journal

Přímým důkazem Irovy lásky k hodinkám je i spolupráce s portálem Haute Time, díky níž jsme měli možnost blíže nahlédnout do Conorova příbytku nebo šatníku. Během focení/natáčení si známý zápasník vyzkoušel vícero obleků David August a musíme uznat, že podobný styl mu sedí jako ulitý.

A dobře to věděl už v minulosti i McGregorův otec, který mu často říkal: „Víš, že jsi úspěšný, pokud máš oblek šitý na míru.

Gucci, Louis Vuitton nebo Prada. Outfit bez těchto značek si Conor McGregor už asi nedokáže ani představit
Zdroj: Haute Time
Gucci, Louis Vuitton nebo Prada. Outfit bez těchto značek si Conor McGregor už asi nedokáže ani představit
Zdroj: Haute Time

Dost bylo záběrů pro magazíny a internetové portály, na řadu přicházejí snímky z Instagramu, na kterém je vícenásobný šampion v několika váhových kategoriích mimořádně aktivní a populární (10,1 milionů followerů).

Doporučeno
Hluboký pád Chiary Ferragni. Proč jedna z nejvlivnějších influencerek světa přichází o reputaci? Hluboký pád Chiary Ferragni. Proč jedna z nejvlivnějších influencerek světa přichází o reputaci? 15. dubna 2024 16:30

Conor v mokasínech, kterými určitě nešlápnete vedle na žádné společenské události. Opět nechybí ani oblíbená polokošile s krátkým rukávem a dobře padnoucí kalhoty. Ověřená klasika, se kterou se dá vyhrát v rámci barev a Conor toho často využívá, za což ho upřímně ceníme.

Po sympatické manželce a hodinkách jsou další láskou v životě 28letého bojovníka určitě luxusní automobily. Lamborghini Aventador, BMW i8, Rolls Royce Phantom, Bentley Continental či Cadillac Escalade, všechny tyto krásky ukrývá McGregorova garáž v USA. Příjmy z mistrovských zápasů a reklamy jdou většinou právě do této Conorovy záliby. Když se daří, tak se daří...

Trika s výstřihem na pánech jsou sice mírně zvláštní, ale Conor si je jako jeden z mála může dovolit. A navíc, když jsou z hedvábí... V pozadí výše zmiňovaný Aventador.

Custom úprava na symbolu luxusu, vozidle Rolls Royce Phantom a legendární multicolor Coogi svetr, není špatné.

Gucci, Gucci, Gucci. Jeden z nejoblíbenějších módních domů v rodině Conora McGregora, která se už brzy rozroste o malého potomka. Tentokrát se samotná hlava domácnosti v teniskách a bundě uvedené značky. A každý, kdo se aspoň trochu vyzná, ví, že hodinky jsou z portofolia Rolex.

Někdy je potřeba udělat menší „promo“ i svému sportovnímu partnerovi. Tím však nechceme jakýmkoliv způsobem znevažovat značku Reebok. Daná kombinace s denimem Saint Laurent je více než podařená.

PS: Hudební vkus známého sportovce taky nebude zrovna nejhorší, soudě dle coveru na obrazovce přehrávače.

I am a fucking pimprocking all white Gucci minkand without methis whole fucking ship sink.“ Citace od samotného Conora, která zřejmě nepotřebuje žádný další komentář. All Gucci everything outfit zvolil maestro na tiskovou konference UFC 2016 během listopadu v New Yorku.

Do chladnějších dní se McGregor vybavil vyššími teniskami z dílny luxusního módního domu Hermès, jejichž vystýlka je odolná vůči různým neduhům počasí. Jak můžete vidět napříč celým článkem, tak vypracovaný zápasník má v lásce zejména italské a francouzské značky s přívlastkem „exkluzivní“.

Obdobná „huňatá“ čepice z pravé kožešiny a masivní shearling jacket by se hodil v posledních dnech snad každému, kdo obývá naši zemi.

Poslední den v loňském roce strávil „The Notorious“ v kruhu svých nejbližších na svatbě sestry. Oblek úzkého střihu v černé barvě je léty ověřenou jistotou, kterou se nedá v podstatě nic pokazit a Conor nám to jen dokonale potvrdil. Na záběrech společně s manželkou, zmiňovanou sestrou Aoife a otcem.

Závěr článku bude patřit random záběrům z již výše uvedeného Instagramu, na kterých má Conor oblečené převážně kousky z dílen Gucci, Saint Laurent, Prada, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Valentino či Hermès. S přibývajícím počtem nul na konci bankovního účtu se šatník za pár měsíců 29letého krále MMA výrazně obohacuje o cenné šatstvo, doplňky a podobně. Bez nejmenších pochyb patří mezi nejlépe oblékané sportovce vůbec, ale nabízí se nám otázka. Může být inspirací i pro pány s ne tak vysokými finančními možnostmi? Posouzení už s radostí přenecháme na vás...

"You need people like me."  

"The face of the fight game."

Pokud se o módní dění zajímáte blíže, nezapomeňte navštívit naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu a spolupráci!

Domů
Sdílet
Diskuse