Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2017 16:30
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Dojemná reklama na Samsung dohnala lidi k slzám. Pro spokojenost zákazníka se zaměstnanci proderou i skrze ten nejhorší terén

ZAJÍMAVOSTI SAMSUNG
Uložit Uložené

Vztahy vzdálenost nezničí.

Indické oddělení Samsungu trefilo svou reklamou do černého. Dojímavý příběh zobrazuje mladého zaměstnance na technické podpoře, jehož volá dívka žijící na odlehlé usedlosti, aby jí opravil televizor. Mladý Ind se však musí se svou dodávkou prodrat přes ty nejhorší podmínky – cestu mu zavalí strom, zaplní stádo ovcí a část své výpravy zvládne i po řece. Nevěděl však, že se do sídla indické dívky musí dostat včas, protože tam na něj kromě ní čeká asi patnáct dětí a ve skutečnosti jde o něco jako hostel nebo sirotčinec. Televizi však opraví právě včas, aby si děti pustily svou oblíbenou talentovou soutěž, ve které vystupuje i dítě z daného sirotčince. Vše je doplněno dojemnou hudbou, aby nás celá reklama (momentálně má již téměř 42 milionů zhlédnutí!) přesvědčila, že pokud se nám naše zařízení pokazí, nemusíme se obávat.

Domů
Sdílet
Diskuse