Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2017 10:26
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Hledáš s partnerem způsob, jak vypadnout někam do světa? Tasmánský ostrov potřebuje dobrovolníky, kteří se o něj postarají během roku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Místo, kde se splní všechny tvé romantické sny.

Myslíš si, že bys se svým přítelem nebo přítelkyní dokázal vydržet šest měsíců bez přestávky na ostrově odříznutém od civilizace? Tasmánský ostov Maatsuyker, který je pod správou organizace pečující o národní parky a přírodní rezervace, neustále hledá dvojice schopné vydržet na izolovaném místě a postarat se o samotný ostrov zároveň. Na ostrov ležící přibližně 9 kilometrů od Tasmánské pevniny tě přivezou buď začátkem března a strávíš tam pololetí do září, nebo si vybereš další turnus a budeš tam bydlet od září do března. K dispozici budeš mít čtyřpokojový dům s dostatkem místa na jakoukoliv aktivitu, o níž si kdy snil a u domu se nachází i zahrádka, která se postará o tvou stravu.

Hledáš s partnerem způsob, jak vypadnout někam do světa? Tasmánský ostrov potřebuje dobrovolníky, kteří se o něj postarají během roku
Zdroj: Tasmania Parks and Wildlife Service

Bohužel, pobyt na ostrově nebude patřit mezi ty nejjednodušší, pokud jsi zvyklý na neustálý přísun informací prostřednictvím internetu či televize, protože nic takového bys tam nenašel. Právě to je jeden z důvodů, proč Tasmánci hledají zejména dvojice, které mohou prokázat, že spolu o samotě strávily již několik pobytů, protože se jim nechce hledat náhradní dobrovolníky, pokud tě to v polovině pobytu přestane bavit. Za svou dobrovolnou činnost nedostaneš zaplaceno, ale celý ostrov budeš mít jen a jen pro sebe, takže si se svým partnerem budeš moci splnit své nejtajnější romantické sny. A pokud každé ráno důsledně seznámíš organizaci Bureau of Meteorology o stavu počasí v okolí ostrova, v klidu tě nechají i úředníci. Naneštěstí, aktuální dobrovolná nabídka pro tento ostrov byla zřejmě ukončena o pár dní dříve, protože původní uzávěrka přihlášek měla být 31.1., ale pokud budeš pozorně sledovat tuto stránku, již v únoru by tam měla být zveřejněna další volná období.




Domů
Sdílet
Diskuse