Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2017 15:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Conor McGregor se dohodl s Floydem Mayweatherem. Nejočekávanější souboj by měl být ohlášen do dvou týdnů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sen se pomalu mění ve skutečnost.

O potenciálním souboji titánů ve složení Conor McGregor a Floyd Mayweather se toho už napsalo opravdu hodně. Nejnovější zprávy však hovoří o tom, že si Conor a Floyd konečně podali ruce, a i když ještě nic oficiálně neproběhlo, ústně souhlasili s podmínkami svého souboje. Vlnu rozruchu přitom vyvolalo rozhodnutí McGregora, který se měl setkat s fanoušky, ale zrušil to a narychlo odcestoval do Las Vegas, kde se měl setkat přímo s Floydem a v přítomnosti právníků dohodnout podmínky, které by měly vyhovovat oběma stranám. Momentálně oba bojovníci čekají na to, až se podmínky dostanou na papír a pak jim už nebude bránit nic v tom, aby smlouvy podepsali.

Podle zveřejněných informací bude souboj oficiálně ohlášen v nejbližších dvou týdnech a zřejmě se máme na co těšit, protože Floyd i Conor se v médiích několikrát vyjádřili, za kolik milionů by byli ochotni se do souboje pustit. Benzin do ohně přitom přiléval i šéf UFC Dana White, který sice souhlasil se soubojem, ale pak začal zdůrazňovat, že Conor má stále kontrakt s UFC a nejdříve by ho měl splnit a až poté organizovat další aktivity. Můžeme tedy netrpělivě očekávat, jak proběhne ohlášení souboje, kde se vlastně bude konat a kolik za něj oba účastníci inkasují, protože pravděpodobně půjde o jeden z nejsledovanějších zápasů v celé historii a peněz se kolem něj bude točit obrovské množství.


Domů
Sdílet
Diskuse