Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2017 16:32
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Apple na stížnosti ve vzkazech na Twitteru odpovídá rovnou reklamami. Každý komentář získal vlastní video i s vysvětlením, proč jsou jejich produkty lepší

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Marketing na úrovni v podání giganta Apple.

Jak by se měly společnost postavit k tomu, že je někdo kritizuje na sociálních sítích a nemá prakticky žádné skutečné argumenty? Mnohé společnosti by si vymyslely vtipnou odpověď a bez zaváhání by ji přidaly na Twitter či Facebook, ale Apple dělá všechno jinak. Kalifornskou společnost nezaskočila ani humorná parodie ze strany McDonald's, o které jsme psali i my, a tak se rozhodla, že v případě vzkazů týkajících se reálných každodenních problémů se pustí do argumentování s uživateli z Twitteru. Lidé z firmy se tak kvůli tomu zavřeli do studia, zavolali si herce a nechali si vytisknout obrovské verze původních tweetů. Následně se herci držící odkazy z Twitteru snažili promluvit s přátelským hlasem za objektivem, který jim vysvětloval, proč je iPad Pro lepší, praktičtější a šikovnější než obyčejný laptop. Ať už jsi v této debatě na straně Applu, nebo na straně kritizujících uživatelů, musíš uznat, že kalifornská společnost ví, jak se dělá marketing.

Domů
Sdílet
Diskuse