Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2017 21:35
Čas čtení 0:00
Ivan J.

MMA bojovník chtěl okořenit souboj tancem. Soupeř si však ze sebe legraci dělat nenechal a kopem do hlavy ho knokautoval

SPORT
Uložit Uložené

Některé věci se v oktagonu dělat nevyplatí.

Čas od času se ve světě MMA stane nějaká ta bizarnost. Na naší stránce jste se již mohli dočíst o hození Poké Ballu po expresním knokautu nebo o dívce, která stála vedle frustrovaného poraženého a ten ji trefil omylem do hlavy. Další nezvyklé situace v oktagonu jsme byli tentokrát svědky na turnaji BCMMA 18. Britský bojovník Joe Harding chtěl právě probíhající setkání okořenit tancem i přesto, že souboj do té chvíle ještě nebyl ani zdaleka rozhodnut. Tento krok se mu však absolutně nevyplatil. Soupeř mu dal jasně najevo, co si o tomto „divadélku“ myslí. Johan Segas zničujícím kopem do hlavy okamžitě ukončil zápas a soupeři zajistil lékařské ošetření. Naštěstí se mu nic vážněji nestalo, dostal však lekci, na jakou jen tak nezapomene. Mimo jiné zápas také potvrdil, že MMA je nebezpečný sport a na nějaké „šaškování“ v něm není čas.

Domů
Sdílet
Diskuse