Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2017 12:33
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Lolita svou netypickou krásou připomíná panenku Barbie. I proto jí mnozí předpovídají slušnou modelingovou budoucnost

Uložit Uložené

Tmavá pleť a vzhled panenky z ní udělaly senzaci, ale Lolita nechce, aby její krásu viděli jen v barvě kůže.

Většina z nás si Barbie představí jako štíhlou blondýnku se světlou pokožkou, dlouhýma nohama, úzkým pásem a modrýma očima, a to i přesto, že takový vzhled už dávno není její výsadou. Celosvětově nejoblíbenější panenka má řadu podob od zmiňované plavovlasé sexbomby až po plnoštíhlou brunetku či nakrátko ostříhanou pihovatou zrzku. Před zavedením této rozmanitosti se její řady rozšířily i o panenky jiné barvy pleti, a právě díky takovým změnám se na Barbie může podobat každá z nás. S největší pravděpodobností po tom však nijak speciálně netoužíte a možná byste přirovnání k Barbie ani nepovažovali za kompliment, ale to se netýká jisté Lolity Makuey, která to za kompliment považuje a takové přirovnání poslouchá každý den.

Jsi nádherná. Vypadáš jako Barbie.“ To jsou slova, která se pod jejími fotkami opakují nejčastěji a my se jim nemůžeme divit. Najdou se však i tací, kteří jejímu unikátnímu vzhledu nevěří a bombardují ji otázkami o plastických operacích a photoshopových úpravách. Lolita je však obyčejná středoškolačka z města Des Moines v Iowě, a jelikož její příjmení není Kardashian ani Jenner, vylučujeme zásahy plastického chirurga. Její netypická krása, díky které si vysloužila přezdívku „Black Barbie“ nebo„Melanin Goddess“ je výsledkem afrických a amerických kořenů a přestože si Lolita své soukromí zatím hlídá a žije úplně normálním životem zcela normální dívky se zálibou v cizích jazycích, její fanoušci si přejí , aby se co nejdříve prosadila v modelingu a ozdobila mola i celosvětové kampaně. Uvidíme tedy, zda se jejich přání naplní a s Black Barbie se ještě někdy setkáme, nebo se čokoládová kráska i přes narůstající popularitu rozhodne pro život v ústraní.

Domů
Sdílet
Diskuse