Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2017 17:07
Čas čtení 0:00
Marek R.

Severská krása ve své nejčistší podobě. Anniina z Finska si vás získá svým okouzlujícím vzhledem

REFRESHER
Uložit Uložené

Přestože na Miss Helsinki neuspěla, my bychom ji korunku krásy s radostí dali.

Kolem Miss Helsinki se rozpoutala obrovská diskuse kvůli její vítězce. Soutěž totiž vyhrála 19letá Sephora Ikalaba, přitom se ve finále nacházely i mnohem krásnější kolegyně (ano, krása je subjektivní, ale i tak) a dobrým příkladem je určitě i finalistka, která skončila jen těsně za první trojkou, tedy na čtvrtém místě.
 
Když si totiž představíte severské ženy, pravděpodobně vám vaše fantazie ukáže jemné a světlovlasé krásky, z nichž padnete na zadek. A přesně tak vypadá i Anniina Kangas, finská modelka, hosteska či promotérka, která tedy sice na Miss Helsinki neuspěla, ale o nedostatek nabídek na focení se určitě bát nemusí. Také si nedělá těžkou hlavu z neúspěchu na zmíněné soutěži krásy, protože se se Sephorou během soutěže sblížily a titul jí přeje z celého srdce. Pokud tě tedy Anniina zaujala, určitě jí dej follow na Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse