Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2017 21:22
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nová sexuální panna se dokáže změnit z rodinné a starostlivé na sexy a vášnivou. Její emocionální rozpoložení můžeš upravovat doteky

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Technologie nám otevírají nové a nové možnosti.

O sexuálních pannách toho bylo dost napsáno už i na našem webu, vždyť technologie se každý den po maličkých krocích rozvíjejí, ale jedna z nejnovějších panen jménem Samantha je trošku zvláštnější. Namísto obyčejného využití k nezávaznému sexuálnímu potěšení totiž Samantha dokáže procházet různými emočními fázemi, takže její nový majitel se může snažit získat celý její emocionální potenciál, podobně jako by to dělal i u živé ženy. Samantha se světu představila teprve před pár dny v Barceloně a již nyní je o ni velký zájem, protože sexuální panna, která může změnit své nastavení z rodinného na sexuální během několika sekund a správních doteků, to tu ještě nebylo.

Panenka by měla být mimořádně interaktivní a vše bude záležet na tom, kde se jí budeš dotýkat. Pokud ji pohladíš po ramenou, chytíš za boky nebo za ruce, ze Samanthy se stane romantická panenka a dá to i pořádně najevo, jenže pokud se jí začneš dotýkat na intimnějších místech, rychle se přizpůsobí a přepne se do svého sexy módu. Podle jednoho z tvůrců panenky bude cílem jejího budoucího majitele přivést ji k orgasmu, což se může zdát jako jednoduchý úkol, ale chlápci si budou muset dát na svých dotecích záležet. Zatím nebyla zveřejněna přesná cena a ani dostupnost, takže si na tuto investici budeš muset ještě chvíli počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse