Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2017 10:37
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Eminemova dcera Hailie vyrostla do krásy. Inspirace mnoha legendárních skladeb dnes spokojeně studuje na univerzitě

ZAJÍMAVOSTI EMINEM
Uložit Uložené

Svému otci sloužila jako inspirace, dnes je z ní vysokoškolačka.

Pokud jsi vyrůstal na Eminemově hudbě, pak ses určitě setkal se jménem Hailie. Jeden z nejznámějších raperů velkou část své tvorby založil právě na životním příběhu točícím se kolem jeho milované dcery, a tak bys ho o ní slyšel rapovat ve skladbách jako Mockingbird či Hailie's Song. Malá Hailie se před dlouhými lety čas od času objevila na nějaké nové fotografii, jak ji hrdý otec drží na rukou, ale obecně unikala objektivům fotografů a raději žila klidný život za světly reflektorů. Na druhé straně, čím byla Hailie starší, tím otcovu slávu možná začala vnímat jinak a nakonec si založila i Instagram, kde sice není mimořádně aktivní, ale čas od času tam přidá zajímavou momentku ze svého života.
 
Na žádné z přidaných fotografií se nenachází její otec, což je zcela pochopitelné a Hailie v současnosti studuje psychologii na Michigan State University, takže v blízké budoucnosti určitě neplánuje kariéru v showbyznysu. Můžeme konstatovat, že z malé Hailie se postupem let stávala krásná mladá slečna a dnes 21letá se stále těší z nekonečného zájmu svého otce, který se mnohokrát vyjádřil, že pokud jde o jeho dceru, neexistuje nic důležitějšího než ona. Naneštěstí pro potenciální nápadníky, vypadá to tak, že je Hailie momentálně šťastně zadaná a tvou jedinou možností je počkat na to, zda se z jejího vztahu stane něco serióznějšího, nebo se nakonec rozpadne.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30

Yes my pants match my closet & yes Lottie's entitled to photobomb on puppy day

Příspěvek sdílený Hailie Scott (@hailiescott1),


Feeling extra lucky today ☘

Příspěvek sdílený Hailie Scott (@hailiescott1),



Mondays

Příspěvek sdílený Hailie Scott (@hailiescott1),





Tuesday's are for doing things you should've done on Monday

Příspěvek sdílený Hailie Scott (@hailiescott1),



Domů
Sdílet
Diskuse