Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2017 19:30
Čas čtení 0:00
Tamara S. johnnybravo

Provokativní a dráždivá, ale přirozená. Ženská krása zachycená na působivých fotografiích od Ukrajince Davida oplývá elegancí i erotikou

REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

David dbá na to, aby jeho fotky působily jemně a provokativně zároveň.

„Snažím se, aby lidé na fotografiích působili dokonale,“ tvrdí David Dubnitskij, nezávislý fotograf, který se v rámci své mimořádně zdařilé práce zaměřuje na ženy a jejich vnější a vnitřní krásu zasazenou do světa jako vystřiženého z tvých snů. Elegance, smyslnost, nenucená dráždivost a lehká erotika bez špetky vulgárnosti jsou poznávacími znameními jeho fotografií, které by neměly nechat chladného žádného milovníka ženského pohlaví. Davidovy záběry vám umožní odpočinout si od latexu, nánosů make-upu, push-up podprsenek a hluboce zaříznutých pásků, jakož i od prvoplánových póz, napíchaných rtů a nucených dráždivých výrazů a nabízejí vám pohled na ženy v těch nejpřirozenějších polohách.

Jemné šaty s volány, rozhalené halenky, pohodlné nebo žádné spodní prádlo a bavlněná tílka odhalující pokožku žen, které se nevlní u drahých aut, ale zabývají se jejich kdysi typickými činnostmi v pěkném prostředí. Pokud by někoho zajímal i samotný fotograf, tak jeho soukromý, jakož i profesní život zůstává nadále záhadou a kromě toho, že je talentovaný chlapík pocházející z města Dnipro v dněpropetrovské oblasti, o něm nemáme žádné informace navíc. Najít ho můžete na Instagramu, kde má slušnou sledovatelskou základnu, na jeho Facebooku, oficiální stránce a rovněž na tomto odkazu.

Domů
Sdílet
Diskuse