Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2017 9:46
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Venom má být Rko, které odstartuje vlastní univerzum komiksových filmů studia Sony. Kdy se začne natáčet?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbený antihrdina si svoji sólovku odbude už příští rok. A vše zatím nasvědčuje tomu, že se bude inspirovat Deadpoolem a Loganem.

Se zprávami ohledně sólovky Venoma se v poslední době roztrhl pytel. O plánech přivést na plátna kin tohoto oblíbeného antihrdinu v jeho samostatném filmu jsme sice věděli už déle, teprve nedávno se však z ničeho nic objevila informace, která potvrdila datum premiéry na příští rok. Navíc v souvislosti s chystaným Venomem se mluvilo i o tom, že nebude žádným způsobem propojen s aktuálním Spider-Manem či snímky z MCU (Marvel Cinematic Universe). Věci se však nyní konečně pohnuly o něco více vpřed a my pro vás opět máme několik zajímavých novinek.
 
Známý server Collider totiž tvrdí, že Venom bude od výše zmíněného rozšířeného světa skutečně oddělen, ba co víc, studio Sony prostřednictvím něj odstartuje své vlastní, zcela nové univerzum komiksových filmů (bude do něj patřit i plánovaná záležitost s hrdinkami Silver Sable a Black Cat). Minimálně Venomova sólovka by přitom měla následovat vzor úspěšného Deadpoola a Logana, kteří obdrželi Rkový rating za cenu skromnějšího rozpočtu, přičemž dali jasně najevo, že to jde i touto cestou. Scénář je zřejmě již hotový, takže se čeká už jen na ohlášení režiséra. Jedním z největších kandidátů na tento post je údajně Adi Shankar, producent a muž stojící za známými kraťasy, jako například The Punisher: Dirty Laundry či Power/Rangers. Natáčení Venoma je momentálně naplánováno na podzim 2017 a samotné premiéry bychom se měli dočkat 4. října 2018. S dalšími detaily se snad přihlásíme již brzy. Pro více informací klikejte sem a určitě nám dejte vědět, co si myslíte o rozšířeném světě v podání Sony.

Venom ve filmu Spider-Man 3 (2007)

Venom má být Rko, které odstartuje vlastní univerzum komiksových filmů studia Sony. Kdy se začne natáčet?
Zdroj: Columbia Pictures Corporation
Domů
Sdílet
Diskuse