Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. dubna 2017 14:53
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mluvící sexuální panenka, která dokáže udržet inteligentní konverzaci. Zamiluje se do tebe a umí i flirtovat

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

Sexuální panenky začínají ovládat svět.

Pokud jsi osamělý a formování vztahů mezi živými lidmi je pro tebe příliš náročné, co takhle se poohlédnout po sexuální panence? Neobvyklá panenka s názvem Harmony 2.0 je zřejmě první svého druhu, která si s tebou bude moci promluvit a dokonce si díky implementované paměti zvládne zapamatovat základní informace, o kterých s ní budeš mluvit. Harmony by měla umět docela inteligentně odpovídat na tvé běžné otázky a pokud se jí pak s odstupem času na něco zeptáš, díky paměti ti i trefně zakotruje. Výrobce panenky Matt McCullen ze společnosti RealDoll je na svůj výtvor patřičně hrdý, protože Harmony se dokonce dá naprogramovat na 18 různých osobnostních rysů, a tak z ní rázem můžeš mít vášnivou společnici nebo i stydlivou introvertku.
 
Výroba jedné panenky trvá až dlouhých 80 hodin, a tak si můžeš být jistý, že ti domů nepřijde žádná nedokončená umělá slečna a aby společnost RealDoll uspokojila požadavky svých zákazníků, panenku si budou moci zakoupit v 18 různých ženských postavách a naprázdno nezůstanou ani ženy, protože existují i ​​dva druhy mužské panenky. Kromě toho se na panence bude dát vyměnit obličej i vzhled genitálií, takže na své si přijde opravdu každý. A i kdybys nehledal umělého sexuálního partnera, možnost udržovat inteligentní konverzaci se pro někoho bude určitě hodit také.

 

Domů
Sdílet
Diskuse