Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2017 17:17
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Suge Knight tvrdí, že ví, kdo zabil Tupaca. Prý původně chtěli zastřelit jeho

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pravdu se možná nikdy nedozvíme, ale Suge Knight přináší na celou věc svůj pohled.

Suge Knight je osoba, která je jednoznačně více nenáviděná než milovaná. Jeden ze zakladatelů Death Row Records, její bývalý CEO a člověk, který se vezl s Tupacem v jeho BMW v osudnou noc, má na kontě několik nelegálních praktik. Média o něm aktuální píší ale zejména proto, že prostřednictvím svého právníka vydal oficiální přísežné prohlášení ohledně toho, kdo zabil 2Paca. Momentálně existuje několik verzí oné vraždy, která se možná nikdy nevyřeší, a Suge k nim přidává tu svou.

Podle jeho slov byl Tupac pouze vedlejším cílem a kulky byly určeny jemu. Za celou vraždou měli přitom být dva lidé – Sugeova bývalá manželka Sharitha a bývalý šéf ochranky Death Row Records Reggie Wright, Jr. Stejná verze příběhu se objevuje i v novém dokumentu 2 Pac - Assassination: Battle For Compton, o kterém Suge mluví jako o absolutně pravdivém. Suge chtěla jeho bývalá žena prý zabít proto, aby získala co největší část majetku. Není to poprvé, co je s případem spojováno jméno Reggieho Wrighta, ale ten má na to jasný názor: „[Vícero osob se mě snažilo spojit s Tupacovou vraždou] a všichni tito lidé nyní umírají. Pořád ostatním říkám, že Bůh nemá rád špatné lidí. Snad se z toho lidé poučí.“ Na závěr dodám jen menší zajímavost – na Tupaca bylo vystřeleno dohromady 14 kulek, z nichž ho 4 zasáhly, Suge přitom trefil jen šrapnel.

Suge Knight tvrdí, že ví, kdo zabil Tupaca. Prý původně chtěli zastřelit jeho
Zdroj: bet.com
Domů
Sdílet
Diskuse