Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2017 17:29
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Chris Evans si není jistý, zda po Avengers 4 ještě bude jako Captain America držet v rukou ikonický štít

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vrátí se Evans jako Cap v budoucích filmech MCU?

Možná si pamatujete na náš obrázek na Facebooku s popisem, že Chris Evans neplánuje skončit jako Captain America a popravdě si nedokáže představit, že by tuto roli už nikdy nehrál. Řeč je samozřejmě o období post Avengers 4, kdy Chrisovi končí smlouva. Všichni bychom si pomysleli, že jde o skvělou zprávu, včetně Marvelu, protože Cap je nesmírně oblíbený, stejně jako samotný Evans. Není proto potřeba navlékat do kostýmu Buckyho, alespoň ne zatím. Nicméně Evans jen před pár hodinami prohlásil něco zajímavého.

„Lhal bych, kdybych tvrdil, že by to pro mě nebylo těžké. Ale nic netrvá věčně a předávání štafety je zcela přirozené. V odchodu je smutek, ale je tam i něco krásného.

Chris Evans si není jistý, zda po Avengers 4 ještě bude jako Captain America držet v rukou ikonický štít
Zdroj: Marvel/Disney

Dále superhrdinské filmy přirovnal k Bondovi či samotnému Batmanovi, který si vždy najde cestu i v jiných podobách a jiné době. Tyto postavy se dají prozkoumat z jiných úhlů znovu znovu. Jak budou postupovat po Avengers 4, je jen a jen na nich. Ničeho prý nelituje a je nekonečně vděčný.
 
Evans tak upravil své vyjádření před pár dní a něco mi říká, že za to může samotný Marvel. Pravděpodobně Chrisovi dali vědět, že jsou to hlavně oni, kdo rozhoduje o tom, zda bude v roli pokračovat a jaké s ní mají plány a měl by divákům a fanouškům dát vědět, že jeho odchod se možná blíží. Možná chce mít Marvel jen otevřených několik dveří, možná už ví, že s Evansem do budoucna nepočítají a jeho ikonický štít převezme Bucky jako nový Captain America. Koneckonců, jeho představitel, Sebastian Stan, má stále smlouvu na něco kolem 7 filmů. Případně je to celé jen o tom, že Chris bude chtít vidět na výplatní pásce o něco delší cifry.

Domů
Sdílet
Diskuse