Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2017 17:40
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Hříšné modelky, úspěšní rapeři či odhalené poprsí Amber Rose nechyběli na pokračování rozpálené Coachelly

MÓDA
Uložit Uložené

Nejvíce pozornosti tentokrát na sebe strhla expřítelkyně Kanyeho Westa či Wize Khalify, jejíž přednosti zkontrolovali i chlapci z Migos.

Jeden z nejlepších hudebních festivalů vůbec konající se dva po sobě jdoucí víkendy, Coachella, každoročně přiláká tisíce fanoušků z různých koutů světa, mezi nimiž se to doslova hýří známými osobnostmi. Právě účast různých umělců, modelek, herců a podobně je zárukou variability oblékání pro obě pohlaví. Sumář outfitů z první části jsme vám přinesli už před přibližně týdnem a v případě, že se vám ho nepodařilo zachytit, můžete kliknout sem. Dnes vám však s radostí naservírujeme v pořadí druhou dávku, která vám bude moci do velké míry posloužit i jako inspirace při výběru správných kousků na blížící se akce.
 
Sluncem zalitá Kalifornie opět dovolila návštěvníkům Coachelly sáhnout po lehčích kouscích, díky kterým nám toho hlavně dámy v určitých případech ukázaly o trochu více. Konkrétně máme na mysli Amber Rose předvádějící se s "noblesou" sobě vlastní. Ne všechny slečny či dámy na záběrech níže však mají potřebu poutat pozornost širokého okolí obdobným levným stylem, o čemž se můžete přesvědčit i sami níže.

______________________________________________________________________________________________

Stejně jako v prvním článku věnovaném outfitem z Coachelly, i dnes tu máme hned na úvod krásné modelky. Tmavovlasá Taylor Hill zvolila drsně působící crop top s potiskem Harley-Davidson a kouzelná Rome Strijd naopak cukrkandlově růžovou mikinu a lovecké sluneční brýle s průhlednými skly. Ano, víme že první trojice záběrů pochází ještě z prvního víkendu, ale bylo by doslova hříchem neukázat vám je.

 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on

Brzy 22letá modelka z Holandska nás však okouzlila i v celočerném outfitu, který rozhodně nepůsobil nudně, spíše naopak. Příjemný komparz v podání kamarádky jménem Carlijn van Leeuwen také nemůžeme hodnotit jinak než pozitivně.

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Jedna z nejatraktivnějších žen současnosti Emily Ratajkowski nás téměř neustále dostává do kolen. Nikdy bychom neřekli, že obyčejné denim kalhoty Levi´s dokáží přinést tolik nefalšované mužské radosti.

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Letní festivalový outfit jako vínko s příjemným hip-hopovým nádechem 90. let nám představila přitažlivá kanadská rodačka Shay Mitchell. Jediné, co bychom možná vyměnili je obuv, ale to je jen detail.

 

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Na druhém víkendu Coachelly nechyběli ani Champagne Papi v topu od Stone Island či oblíbený Travis Scott s diamantovými šperky. Bonusem pro všechny účastníky bylo i jejich společné vystoupení.

 

A post shared by flame (@travisscott) on

 

A post shared by flame (@travisscott) on

Kehlani všem přítomným vyrážela dech v bílém outfitu, který by možná neodmítla ani Rihanna.

 

A post shared by Kehlani (@kehlani) on

 

A post shared by Kehlani (@kehlani) on

Slunečné počasí a nespočet kvalitní hudby si společně užívali i stále zamilovaní Mac Miller a Ariana Grande. Jak by řekl Otis: "White tee je nutnost".

 

A post shared by Mac Miller (@larryfisherman) on

Nekorunovaný král Atlanty Gucci Mane byl během vystoupení již tradičně ověšen množstvím cenných šperků a na sobě měl tričko Neill Barrett, které mohl klidně vynechat.

 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety) on

Lady Gaga nás všechny tentokrát překvapila na její poměry mimořádně decentním vzhledem i vizáží, díky čemuž vypadala až neuvěřitelně dobře. Že by rodačka z New Yorku konečně pochopila starou známou pravdu, že méně je někdy více?

 

A post shared by Greg. (@gregnoire) on

Multitalentovaný chlápek jménem Jared Leto v lehké košili svého oblíbeného módního domu Gucci se pokoušel být nenápadný, ale těžko říct, jestli se mu to nakonec podařilo.

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

DJ Khaled zná téměř všechny klíče k úspěchu, kromě jiných například i ten, jak se cítit na festivalu co nejpohodlněji. Tepláková souprava od Champion a tenisky Nike jsou jasnou volbou.

 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled) on

Rihanna krom známeho Gucci outfitu zazářila i v čistě denimovém overalu a kozačkách nad kolena. Barbadoská princezna nás vždy dostává do úzkých a daný vzhled není výjimkou.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Vycházející hvězda zpod křídel labelu XO Nav vystupoval v teniskách Air Jordan a velmi příjemné MA-1 bundě od Supreme. Společných rysů, co se týče módního vkusu, se slavnějším kolegou The Weekndom bychom našli zřejmě nepočítaně, ale nevadí.

 

A post shared by Nav (@nav) on

Druhý víkend bez nejmenších pochyb ovládl Kendrick Lamar, který předminulý týden vydal další sólové album s názvem DAMN. a opět jednou dokázal, proč dlouhodobě patří mezi hip-hopovou elitu. Kung Fu Kenny to prostě válcuje.

 

A post shared by Coachella (@coachella) on

 

A post shared by Lance Skundrich (@shuttrskunk) on

 Hans Zimmer je klasik. Mimochodem, skvělý rozhovor s uvedeným géniem filmové hudby si můžete přečíst skrz daný link tady.

 

A post shared by Coachella (@coachella) on

Pomalým tempem se blížíme až k samotnému závěru dnešního článku, ve kterém samozřejmě nesmí chybět ani Future. Raper vydávající své projekty neuvěřitelnou kadencí se tentokrát rozhodl pro rebelský a možná až punkový vzhled, přičemž mu ale nemáme vůbec co vytknout.

 

A post shared by Future Hendrix (@future) on

Wiz Khalifa nedávno oslavoval svůj oblíbený den v roce (20.4. nebo pokud chcete, tak 4.20.) a během Coachelly si užíval závan přímořského vzduchu jen ve velmi lehké vzorované košili, přičemž ji opět měl rozepnutou jako správný alfa samec. Velmi správně.

 

A post shared by Wiz Khalifa (@wizkhalifa) on

To nejlepší, respektive nejkontroverznější, nakonec? Pravděpodobně ano, protože z Amber Rose nemohlo spustit oči ani aktuálně velmi populární trio Migos. Při pohledu na záběr níže velmi rychle pochopíte, z jakého důvodu.

V případě, že se o módní dění zajímáte trochu blíž, tak určitě nezapomeňte navštívit ani naši stránku Móda Refresher, která vám poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse