Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2017 21:04
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Laris Diam hudbu neporovnávají, ale užívají si ji plnými doušky. Vychutnej si atmosférický umělecký vizuál ke skladbě z Krstného Otce

HUDBA
Uložit Uložené

Představujeme vám další videoklip z Rytmusova alba Krstný otec, které spatřilo světlo světa ještě v závěru minulého roku.

Ještě v závěru uplynulého roku nás po poměrně dlouhé době potěšil sólovým albem piešťanský reprezentant Rytmus. Jeden z nejočekávanějších projektů roku s titulem Krstný otec hodnotíme i s odstupem času velmi kladně po všech stránkách a snad mu ani není co vytknout. Od výběru hostů a producentů, přes všechny hudební výkony, témata a texty až po samotný živý přednes alba dostáváme umělecký zážitek, který může být překonán jen velmi těžko. Paťa už má za sebou sérii křtů v obrovských prostorách a po velkém úspěchu se rozhodl přemístit do menších a zorganizovat i plnohodnotnou tour s velkým počtem zastávek.
 
No a neodmyslitelnou součástí podobného projektu jsou samozřejmě i videoklipy. Těch má Rytmus už na kontě mnoho a nyní přidává další, tentokrát ke skladbě Neporovnávaj, užívaj, kterou najdeš na albu pod číslem 15. Kromě samotného hlavního aktéra na ní hostuje i talentovaná zpěvačka Laris Diam. Umělecký vizuál pochází z dílny Structuraum a vy si ho nyní můžete naplno vychutnat.

Domů
Sdílet
Diskuse