Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2017 21:45
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Samey vydává první singl z připravovaného alba, který odkazuje na sídliště a ulici

HUDBA
Uložit Uložené

Člen košické Haha Crew už brzy vydá své debutové sólo a nyní jsme se dočkali první plnohodnotné ukázky.

Již v úvodu roku jsme vám poskytli informace o tom, že všichni členové košické Haha Crew vydají sólové projekty v následujících dvanácti měsících. Už jsme se dočkali prvních ukázek v podání Dalyba a nyní přerušujeme poměrně dlouhé mlčení i Samey. Ten nám ještě před pár týdny představil i název svého debutového sóla – Mama, neviem, kedy prídem domov a vše naznačuje, že by to mohl zvládnout dokončit ještě před létem. Ale nepředbíhejme.

Dnes nám tedy Samey představuje první plnohodnotnou ukázku, která nese název V dialke vidim svietit sidlisko a nenachází se na ní žádný jiný interpret. Už samotný titul by mohl napovídat, o čem asi bude, ale překvapením je samotný zvuk skladby, protože ten by asi čekal málokdo. Co se týče hudební produkce, o tu se již tradičně postaral kolega z crew Dalyb a zajímavostí je, že master ošéfoval Vlado Meller. To je ten, co masteruje alba Kanyemu, Franku Oceanovi či Red Hot Chili Peppers. No a samotnou sídlištní stoka atmosféru z hoodu dodává i samotný jednoduchý videoklip, jehož autorem je samotný Samey a také Rrevak.

Domů
Sdílet
Diskuse