Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2017 11:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vladimir 518 a James Cole představují novinku Nemám pro tebe lék z alba Ultra! Ultra!, které spatří světlo světa za pár dní

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Hlava pražského BiggBoss labelu vydává své další sólo, ale ještě předtím tu máme další plnohodnotnou ukázku.

Každý fanoušek PSH a pražského labelu BiggBoss už snad měl možnost zaregistrovat, že za pár dní se na svět dostane nejnovější sólový projekt hlavního člena, Vladimira 518. Ten nám počin ze své dílny slíbil už o něco dříve, a tak jsme velmi rádi, že konečně nadešel čas a budeme mít možnost slyšet jeho posun. Album dostává název Ultra! Ultra! a podle samotného autora jde o tvrdou záležitost, a to i přesto, že původní plán byl trochu jiný. Hudba by však měla vycházet z interpreta přirozeně, takže je to v naprostém pořádku. Ještě pár dní před oficiálním vydáním jsme se dočkali i další plnohodnotné ukázky, která dostává název Nemám pro tebe lék a hostuje na ní i James Cole. Co se týče hudební produkce, o tu se postarala další z pražských legend, DJ Wich a vy si nyní vychutnejte výsledek.

Domů
Sdílet
Diskuse