Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2017 17:28
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

FIFA 18 se představuje v úžasném prvním traileru v hlavní roli s Cristianem Ronaldem. Nový díl má přinést revoluci v oblasti grafiky a animací

TECH FIFA
Uložit Uložené

Bude letošní ročník série FIFA dosud nejlepším dílem? To ukáže až čas, v tuto chvíli se však můžete na hru navnadit prvním povedeným trailerem.

Jak včerejší tweet ze strany EA slíbil, tak se i stalo a my tedy v tuto chvíli už můžeme konečně nahlédnout pod pokličku letošního ročníku oblíbené série FIFA. Vedle odhalení samotného prvního traileru jsme se dočkali také například data vydání, které najdete níže. Další informace včetně gameplay traileru přitom budou následovat během blížící se akce EA Play. Nyní už se ale pohodlně usaďte a vychutnejte si úvodní video v hlavní roli s hvězdným Cristianem Ronaldem, který bude zdobit i obal hry. 

Z dřívějších informací již máme potvrzeno, že příběhová linie The Journey, kterou představil loňský ročník, bude v tom letošním pokračovat a s největší pravděpodobností v ní loňského hrdinu Alexe Huntera nahradí nový mladý protagonista.

Ředitel Frostbite studia Jonas Skantz se navíc nechal slyšet, že ačkoliv FIFA 18 poběží na stejném enginu jako loňský ročník, očekávat můžeme revoluční změny v oblasti grafiky a animací. V případě, že se vynoří další informace, článek doplníme, nezapomeňte jej proto aktualizovat.

FIFA 18 vychází 29. září (september) na PlayStation 4, Xbox One a PC. Počítá se i s verzí pro konzoli Nintendo Switch, která nejspíš ponese název EA Sports FIFA, není však jasné, zda a případně jak moc se bude od klasických verzí lišit. Jak se vám zatím nová FIFA zamlouvá? Dáte letošnímu ročníku šanci, nebo upřednostníte spíše konkurenční sérii Pro Evolution Soccer? O názor se s námi můžete podělit níže v komentářích. 

Naši porovnávací recenzi her FIFA 17 a PES 17 si můžete přečíst na tomto odkaze

Domů
Sdílet
Diskuse