Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. června 2017 14:05
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Cristiano Ronaldo se prý už rozhodl, chce opustit Real Madrid. Ovlivnit ho měla zejména obvinění z daňových podvodů

SPORT
Uložit Uložené

Portugalská hvězda stojí na životní křižovatce.

Ve fotbalovém světě si zejména novináři vždy najdou čas na spekulace a po nejnovějších událostech neminuly ani Cristiana Ronalda. Portugalská fotbalová hvězda si momentálně sice užívá další povedenou sezónu, v níž s Realem Madrid vyhrála španělskou ligu i Ligu mistrů, ale Cristiano nyní čelí novým obviněním z krácení a nezaplacení daní. Španělské úřady ho obvinily z toho, že před pár lety nezaplatil daně z částky přibližně 15 milionů eur a Ronaldovi se to samozřejmě nelíbí, takže soudní proces mu určitě nepřidá na herní i psychické pohodě. Ačkoliv jeho tým vydal pro média prohlášení, v němž svého hráče plně podpořil a odmítl jakákoliv obvinění, v kuloárech se dokonce šeptalo, že Real Madrid požádal vícero španělských médií o to, aby při zprávách o Ronaldových daňových podvodech nepoužívali jeho fotky v madridském dresu.

Portugalský deník A Bola proto hned nato zveřejnil zaručeno zprávy o tom, že Ronaldo v souvislosti s novými obviněními učinil „nezvratitelné“ rozhodnutí opustit Real Madrid. Nelíbí se mu zejména způsob, jakým celý případ uchopily španělské úřady, a tak důvod opustit Španělsko zřejmě nesouvisí přímo s Realem Madrid, avšak Cristiano prý už stihl informovat i Florentina Péreze o tom, že už toto léto by chtěl z Madridu odejít. Pokud by se tak skutečně stalo, zájemců o jeho služby bude určitě dost, protože na portugalskou hvězdu si stále brousí zuby Manchester United či pařížské PSG.


Domů
Sdílet
Diskuse