Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2017 16:18
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Nejatraktivnější vězeň Jeremy Meeks pobláznil Milán. Na přehlídce značky Philipp Plein mu publikum leželo u nohou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Italský Milán se na přitažlivého vězně těšil.

Teprve nedávno seděl za mřížemi a v současnosti si už naplno užívá modelingový život a cestuje po světě. Nejatraktivnější vězeň Jeremy Meeks se nejnověji pustil do spolupráce se značkou Philipp Plein a v rámci ní se dostavil i do italského Milána, kde se představil na přehlídce Philipp Plein Men’s Fashion Week a publikum na něm mohlo oči nechat. Stále jen 33letý Jeremy si na molu vyzkoušel několik různých outfitů, ale zaručeně nejvíce se divákům v publiku líbil v momentě, kdy ze sebe svlékl tričko, nasadil si tmavozelené kalhoty a hrdě propagoval své spodní prádlo značky Philipp Plein.

Jeremyho díky jeho vězeňské minulosti a sociálním sítím zná prakticky celý svět, a proto nebylo zvláštní, že si s ním v zákulisí prohlídky chtěl každý zvědavec udělat fotografii a Jeremy samozřejmě zájemcům vyhověl. Díky tomu, že mu po návratu z vězení dala agentura White Cross Management šanci prorazit i v modelingu, si už v únoru odbyl svou premiéru na molu a zatím to vypadá tak, že jeho úspěchy budou jen a jen přibývat.










Domů
Sdílet
Diskuse