Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2017 18:20
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Johnny Machette, DJ Wich, NobodyListen a další tě zvou na bohatý program festivalu Ynspirology. Co nabídne letošní ročník?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Přípravy festivalu Ynspirology nabírají na obrátkách a zakladatel akce a hlavní inspirátor Yemi A.D. spolu s dalšími tvářemi, které letos vystoupí, poodhalili, na co všechno se můžeme 24.–25. 6. před pražskou Metropoli Zličín těšit.

I letos bude kontejnerové Ynspy City rozděleno do tzv. zón, které návštěvníkům umožní rychlou orientaci v prostoru a budou představovat 4 různé, a přesto propojené světy. Program, který se v nich bude odehrávat, nemá pevné hranice, budou jej totiž tvořit nejen samotní inspirátoři, ale také návštěvníci festivalu. Ti se do něj mohou aktivně zapojit a stanou se tak i jeho tvůrci. Velkou roli bude hrát interakce na více než 30 workshopech či výzvách i nabitý hudební program.

„Letošní rok bude zase o kus větší. Ve Spirit zóně se bude třeba malovat na vraky aut, v Digi zóně proběhnou gamingové souboje s nejlepšími hráči v ČR. Těším se i na nové vychytávky ve virtuální realitě, nebo na stanoviště TEDx, kam dorazí jejich top speakeři,“ poodhalil strukturu festivalu Yemi.

Vystupující hvězdy, které se do projektu vrhli spolu s Yemim, mají také plné ruce práce s přípravou svých workshopů a vystoupení. Prozatím mezi nimi panuje velké nadšení. To neskrývala ani jedna z hlavních hvězd festivalu Dara Rolins„Mám radost, že jsem inspirací pro tolik lidí, kteří mě sledují a ‚followují‘ na mých sociálních sítích. Kde jinde bych měla představit své nové album než na Ynspirology festivalu? Moje léto nemůže odstartovat líp než 25. 6. jeho křtem, kmotry se stanou všichni, kdo dorazí!“

Johnny Machette, DJ Wich, NobodyListen a další tě zvou na bohatý program festivalu Ynspirology. Co nabídne letošní ročník?

Slovenský raper Majk Spirit, pozval návštěvníky na koncert na hlavní stage, ale i do „své“ zóny, které bude dělat kurátora: „Na Ynspy vystoupím poprvé a upřímně se na to těším. Krom koncertu se chystám zahrát si tam basket nebo Fifu s kýmkoli, kdo se nechá vyzvat. Je to první interaktivní festival, který znám, tak věřím, že si to fakt užijeme.“

„Já se těším hrozně, hlavně na to, že ty lidi, které znám vlastně pouze jenom online, konečně uvidím naživo,“ svěřila se tanečnice a choreografka Angeé Svobodová, na kterou se můžeme těšit jak v GIRLS ZONE, tak ve FIT ZONE, kde zatančí.

Kromě Angeé bude tančit také Andy Coconut, mladičká youtuberka, která je známá svými vtipnými videi a často spolupracuje s jedním z nejznámějších a také nejmladších českých youtuberů Zachym. 

„Budeme dělat remake oblečení, budeme ho barvit, stříhat, nažehlovat a na konci budeme mít vlastní módní přehlídku,“ upřesnil svůj program na Ynspirology Zachy a Andy ho doplnila: „Já tančím v Dance Academy Prague a ti tam budou vystupovat, tak myslím, že bych s nimi měla stihnout krátké taneční vystoupení.“

Johnny Machette, DJ Wich, NobodyListen a další tě zvou na bohatý program festivalu Ynspirology. Co nabídne letošní ročník?

Nadšení z celého projektu neskrývala také zpěvačka Markéta Konvičková, která vystoupí na Ynspy Main Stage v neděli v podvečer. „Mám velkou radost, že je tu někdo, kdo má potřebu něco takového vůbec dělat, především pro mladou generaci. Je to výborná cesta, jak namotivovat ostatní k tomu zkusit něco nového a třeba i začít dělat něco podobného.“ 

Další informace o programu, prodeji vstupenek a možnosti, jak vyhrát lístky zadarmo, najdete na webu Ynspirology.

Domů
Sdílet
Diskuse