Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2017 12:39
Čas čtení 0:00
johnnybravo

1 000 lajků, nebo ho pustím! Otec vystrčil své dítě z okna 15. patra, aby na Facebooku získal větší popularitu a skončil ve vězení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hloupé žerty s vlastním dítětem skončily trestem.

Lidé jsou dnes schopni udělat téměř cokoliv, aby získali na sociálních sítích pozornost ostatních uživatelů a nejnověji na to doplatil chlapík z Alžírska. V hlavním městě Alžíru vystrčil z okna svého malého syna a zatímco ho držel jen jednou rukou, tou druhou fotografoval. Malého chlapce držel jen za tričko, a to rovnou z 15. patra, takže nešlo o žádnou nevinnou dětskou hru, což se otci nevyplatilo, protože když fotografii nahrál na svůj profil na Facebooku, snesla se na něj vlna kritiky.

Do popisu fotografie totiž napsal, že pokud nedostane 1 000 lajků, tak chlapce pustí a nechá spadnout z okna, po čemž ho lidé ve velkém začali nahlašovat a zprávy o hazardérem s dětským zdravím se dostaly dokonce i na policii. Otec se pak při výslechu přiznal, že fotografií chtěl jen pobavit své známé a získat na Facebooku větší popularitu, což soudce nakonec vůbec nezajímalo a napařovat mu 2letý trest odnětí svobody. Na internetu přece jen člověk nemůže dělat cokoliv se mu zachce.

1 000 lajků, nebo ho pustím! Otec vystrčil své dítě z okna 15. patra, aby na Facebooku získal větší popularitu a skončil ve vězení
Zdroj: Facebook
Domů
Sdílet
Diskuse