Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2017 12:02
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Každý den ve vztahu dokáže být pestrý. Catana jednou nechala svého přítele nahrát její ilustrace na internet a od té doby se fanoušci jen hrnou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Catana přesně ví, co chtějí lidé vidět.

V polovině prosince minulého roku se na portálu Imgur objevila galerie plná roztomilých ilustrací, za nimiž stál ještě milejší příběh. Ilustrátorka Catana dlouho tvořila obrázky jen tak pro sebe, ale její přítel si uvědomoval, jak detailně jsou propracované a zábavné, a tak si tehdy řekl, že ji překvapí a několik z nich nahraje na internet. Catana chvíli protestovala, ale nakonec souhlasila a lepší krok udělat nemohla. Od té doby pravidelně pracuje na svých ilustracích, se svými fanoušky se o ně rychle podělí na Instagramu a očividně se lidem velice líbí, o čemž svědčí i více než 300 tisíc followerů na této sociální síti. Šikovná Catana se proto pravidelně vrací na portál BoredPanda, který výrazně pomohl její popularitě, kam nahraje větší část svých nových výtvorů a pak už jen čeká na nekonečné pochvaly, které si skutečně zaslouží.


















Domů
Sdílet
Diskuse