Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2017 15:26
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Na titulce magazínu ESPN se objevila nahá Caroline Wozniacka i hráč z NFL. Někteří lidé však měli s obnaženými sportovci značný problém

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Magazín ESPN už tradičně vydává svoji edici Body Issue.

Magazín ESPN před pár dny již tradičně představil svou edici Body Issue zaměřenou na lidské tělo ze všech možných úhlů pohledu a ve velkém stylu už klasicky veřejnosti představil i jména známých osobností, které se tentokrát objeví na titulní stránce. Jednou z nich se stala dánská tenistka Caroline Wozniacka a druhou zase hráč americké NFL Zeke Elliott. Magazín představil své letošní hvězdy prostřednictvím krátké GIF ukázky na svém Twitteru, ale zřejmě nečekal, že se na této sociální síti rozpoutá debata o tom, co tam vlastně dělá nahé mužské tělo.

Zeke Elliott se totiž na Twitter dostal o den dříve než Caroline a mnoho mužů začalo psát magazínu ESPN vzkazy ve stylu, že jejich obrázek s nahým mužem pod proudem vody zhnusil a měli by ho okamžitě vymazat. Časopis měl však druhý den připraveny další překvapení, protože představil i Caroline Wozniackou ve stejném stylu jako Elliotta a jako by zázrakem se nikdo na nahou tenistku nestěžoval. Samotný Zeke Elliott se na margo své titulní fotografie stihl vyjádřit, že jeho tělo jen představuje transformaci z malého chlapce na dospělého muže.







___________





Domů
Sdílet
Diskuse