Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2017 13:03
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Díky kryptoměně vydělal anonymní uživatel 200 milionů dolarů za jediný měsíc. Investovat se nebál ani na nestabilním trhu

TECH
Uložit Uložené

Investovat do platidel budoucnosti se vyplatí.

Svět digitálních platidel či kryptoměn se momentálně rozrůstá neuvěřitelnou rychlostí a stále více lidí se snaží dostat na palubu lodi, která se jmenuje Ethereum. Podobně jako Bitcoin, i Ethereum je kryptoměna, která je však mnohem mladší a její trh je momentálně nestabilní, což zkušenějším nákupčím a prodejcům vyhovuje. Do světových médií se i proto dostala senzační zpráva o anonymním uživateli, jehož identitu nikdo nezná, ale svět aspoň ví, že se skrývá pod identifikačním kódem 0x00A651D43B6e209F5Ada45A35F92EFC0De3A5184. 

Je téměř nemožné zjistit, kdo konkrétně se za kódem skrývá, ale mnoha lidí by to zajímalo, protože tento uživatel se začátkem června na Instagramu pochválil svou úctyhodnou bilancí na trhu s kryptoměnou Ethereum. Při fotografiích zachycujících několik kusů hardwaru zanechal příznačný vzkaz o tom, že se ho všichni neustále vyptávají, kolik kusů Etheru vlastní, a tak se se svou digitální peněženkou pochválil. Za měsíc a pár dní zvládl přeměnit 55 milionů dolarů papírového bohatství na 283 milionů dolarů právě díky kryptoměně Ethereum a nebýt informace o tom, že fotografii přidal z indonéské Bahasy, nikdo by ani netušil, odkud s kryptoměnami obchoduje. Měsíc mu trvalo vygenerovat profit ve výši až 413 procent, takže postupně snad každý pochopí, že kryptoměny jsou budoucností plateb po celém světě.


Domů
Sdílet
Diskuse