Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. července 2017 22:12
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Uražený 50 Cent se na Instagramu ostře pustil do McGregora. Převtělil ho do trpaslíka a vysmál se mu za škrcení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Známý raper neměl pro Irova slova pochopení.

Na předposlední tiskové konferenci zápasu mezi Floydem Mayweatherem a Conorem McGregorem v americkém New Yorku se odehrála i zajímavá scéna, ve které si irský bojovník utahoval nejen ze svého protivníka, ale i jeho kamaráda 50 Centa. Krátce poté, co McGregor dostal do rukou mikrofon, zašel za Mayweatherem a připravil si pro něj krátký proslov o tom, jak jsou oba s 50 Centem falešní. Stihl zmínit i to, že 50 Cent již zbankrotoval a Mayweather se už na bankrot může chystat, aby nakonec boxerovi přinesl 4:44 od rapera Jay-Z a vzkázal mu, že se i s 50 Centem mají snažit vybudovat skutečné impérium jako Jay-Z, ne to jejich falešné plné povrchních peněz.
 
Jak se dalo čekat, 50 Cent nedokázal zůstat zticha a na sociální síť Instagram v posledních hodinách přidal několik příspěvků o McGregorovi. Nejdříve nahrál celý jeho proslov, ve kterém ho urážel, aby mu vysvětlil, že bojuje s Mayweatherem, a ne s ním. V dalším příspěvku už nebyl tak milý, protože si utahoval z momentu, kdy Diaz úspěšně škrtil McGregora přímo v zápase. Třetí příspěvek zase zachycoval videohovor s Mayweatherem, ve kterém dali oba každému vědět, že boxerovo skóre se už zanedlouho zaokrouhlí na 50:0. Na závěr ještě využil trpaslíka s boxerskými rukavicemi a s irskými barvami, aby do něj McGregora převtělil. Ačkoliv raper Irova slova možná vzal trochu vážně, cílem tiskových konferencí je přece jen vytvořit největší mediální chaos a McGregorovi se to v poslední době daří na výbornou.

what the fuck wrong wit this white boy, you fighting Floyd not me fool. LOL

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),


Little leprechaun Vs. KANAN July 16 Sunday 9Pm POWER Episode 4. Ain't no tapping out over here LOL

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent),




Domů
Sdílet
Diskuse