Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2017 13:19
Čas čtení 0:00
Tamara S.

Sympatický Gerard má co nabídnout. Je studentem biomedicíny i úspěšným modelem se spoustou hvězdných spoluprací

Uložit Uložené

Láska ke sportu ho dostala až na přehlídková mola a stránky světoznámých magazínů, díky kterým sklízí jeden úspěch za druhým.

Od doby, kdy jsme si představili posledního fešáka ze světa pánského modelingu, uběhla už jistá doba, a tak je na čase dohnat zameškané a seznámit vás s někým, kdo určitě stojí za to. Naposledy jsme se společně podívali na několik chlapců se slavným příjmením a také osmadvacetiletého Portugalce Gonçala Teixeiru, který překvapivě zaujal spíše mladší ročníky a ženám ve věkové kategorii 40+ se pohled na něj zas tak nelíbil. Dnešnímu fešákovi koluje v žilách horká jižanská krev podobně jako i jeho neméně přitažlivým kolegům - pohlednému Xavierovi a mimořádně oblíbenému Jonovi. Ano, Španělé jsou v módní branži skutečně žádaní a jedním z nich je i náš dnešní úlovek.

Dvakrát otvíral a jednou uzavíral přehlídku Balmain, na pracovním kontě má hvězdné spolupráce s několika zvučnými značkami jako Tom Ford, Givenchy, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Giorgio Armani, Moschino, Guess, Tod´s, Etro, Ermanno Scervino, Les Hommes, Salvatore Ferragamo a kopec dalších zkušeností se světoznámými, ale i lokálními jmény. Jako barcelonský rodák se pravidelně objevuje na místním fashion weeku a za sebou má také vkusné focení pro Esquire, Men´s Health, Fucking Young, Hercules Magazine a jiné.

A o kom to vlastně píšeme? Řeč je o 21letém Gerardu Sabém, který svět poctil svou existencí 20. června 1996 a stalo se tak ve zmiňované Barceloně. Právě v této metropoli ho i najdete, protože pokud nekráčí po přehlídkových molech nebo nefotí zdařilé kampaně, studuje na místní univerzitě a jako fanoušek vědy by v budoucnu rád pracoval v biomedicínském výzkumu. Kromě studia je i zanícený sportovec, vždyť posilovna byla dokonce místem jeho objevení, odkud po několika dnech přemýšlení o novém životním obzoru směřoval přímo na Armaniho přehlídku v Miláně. „První věc, kterou jsem dělal, byl Emporio Armani. Byl to brutální adrenalin a pamatuji si, že jsem byl velmi, velmi nervózní. Já jsem však člověk, který je na sebe pořádně náročný, takže jsem to zvládl.“ První pracovní nabídka odstartovala skvělou kariéru dalšího fešáka v pořadí a není se čemu divit. Husté vlasy, výrazné lícní kosti, milý zjev, atletická postava a výška 188 centimetrů jsou skutečně kvalitním lákadlem. Co myslíte?

Těm z vás, kterým se Gerard zalíbil, připojujeme i odkaz na jeho Instagram a také několik informací na závěr. Jeho nejoblíbenějším filmem je Počátek od Christophera Nolana, nejraději poslouchá Imagine Dragons, Mumford and Sons a během běhu electro, miluje španělskou kuchyni, považuje se za perfekcionistu a vášnivého sportovce a doufá, že ho v budoucnu čeká spolupráce se značkami Tommy Hilfiger či Calvin Klein.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @fmlondon,

Domů
Sdílet
Diskuse