Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2017 11:54
Čas čtení 0:00
Dominika Kubinyova K.

Masturbující ženy kouřící cigaretu ve vaně či postavy svlékající se z vlastní kůže. Britská umělkyně kreslí portréty žen a jejich démonů

FEMINISMUS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Obrázky jsou poháněné sexem a každý charakter je zobrazen s bezstarostnou osobností.

Spousta mužů říká, že my ženy jsme přišly z pekla. Prý proto máme tolik rády horké sprchy, a i když vypadáme něžně a nevinně jako malá štěňátka, opravdu jsme někdy ďábelské bytosti. Více bláznivé a zlé než většina našich mužských poloviček. Obepínáme své drápy a tělo kolem nich a požíráme jejich duše zaživa. Tedy alespoň tak to tvrdí.

Londýnská ilustrátorka a umělkyně Polly Norton ve svých kresbách zobrazuje ženy podle toho, jak je často vidí muži. Ilustrace emancipovaných žen jsou založeny na reprezentaci žen 21. století a jejich životů. Obrázky jsou poháněné sexem a každý charakter je zobrazen s bezstarostnou osobností, často nahé a poddajné, ale i rovnoměrně silné a nespoutané.

Po ukončení studia na Loughborough University v roce 2011 už Polly pracovala pro mnoho klientů, jako například Bloomsbury Publishing, Dazed Digital, Hunger, Dr. Martens, Complex Magazine a i Gucci. Polly byla také oslovena známým časopisem Dazed and Confused, a díky nim měla možnost mluvit před tisíci diváků o digitálním umění pro Apple Store v Londýně. 26letá umělkyně vytváří své ilustrace pomocí pera a následně použitím počítačových programů je vybarvuje a upravuje před koncem.

Démonky na jejích obrázcích často masturbují, válejí se po posteli či ve vaně a vlastně si vždy dělají to, co se jim zachce. Věříme, že mají ztělesňovat ideu moderního feminismu, alternativu k nerealistické feminitě, se kterou se každý den setkáváme. Její ilustrace jsou realistické a umožňují lidem pohled do našich komfortních zón. Na to, jak to opravdu vypadá v životech většiny mladých žen. Nechybí chlupy po těle, strie, neuklizené pokoje a jiné podobné „nedokonalosti“.

Výtvory jsou provedeny víceméně tak, aby více uspokojily nás ženy než muže. Tyto moderní, selfiečkové a sexovací baby nevypadají, že by je něco trápilo a radostně se poddají svým nejtajnějším a hříšným touhám.

Kromě širokého portfolia a zajímavého pohledu na svět má Polly i svoji vlastní kolekci triček a krytů na telefony, které si můžete zakoupit na její oficiální stránce.

Nezapomeňte jí dát i follow na Instagramu, který je plný jejích kreseb, nadcházejících projektů a unikátního merche. Pokud toužíte nosit jeden z jejích unikátních výtvorů i na sobě, zamiřte na www.pollynorstore.co.uk

 

Príspevok, ktorý zdieľa POLLY NOR (@pollynor),

Domů
Sdílet
Diskuse